נסעת חזק על המנתק?
שבוע טוב לכולם !
אתמול באתי לצאת לרכב מערד לאילת, משהו כמו 10 דק אחרי שהתחלתי לרכב המנוע פשוט קירטע לשנייה, הגלגל האחורי ננעל ועוד שנייה החלקתי עד שהתאשתי ולחצתי על הקלאץ, המנוע נכבה וכיסיתי את הסוויץ ולא ניסיתי להניע יותר, היה מלא שמן על האופנוע כאילו שהמנוע התפוצץ והוא העלה גם עשן ..
חשוב לי לציין שאני כל יום בודק שמן בעינית ומים, היה שמן ולא היה שום מנורת אזהרה כלשהי שנדלקה..
הזמנתי גרר ומחר האופנוע צריך להגיע לסוכנות ktm בבאר שבע
השאלה שלי מה אתם חושבים שקרה למנוע?
האופנוע רק בן 10 חודשים בערך ויש לו סך הכל 4500 קילומטר (!!)
זה הגיוני שדבר כזה יקרה בכלל אחרי כלכך מעט קילומטר שהאופנוע נסע?
והאחריות אמורה לסדר לי את זה, הם יחליפו לי מנוע או איך זה עובד?
נסעת חזק על המנתק?
Ducati Multistrada 1100
Alfa Guiletta 1.4 Manual
מנוע שמשפריץ שמן ומעלה עשן = היה בו הרבה שמן.
אין קשר.
לפי התיאור נשמע שהבלוק נשבר מבפנים זה בד"כ קורה כשהטלטל נשבר באמצע - כשל מכני.
הכוונה הייתה שהיה לך מספיק שמן לפני שזה קרה ושמפלס השמן לא שייך למה שקרה לך - טיפול הרצה לא קשור לזה.
הבלוק שלך כנראה נשבר מבפנים - החוצה בגלל כשל מכני שכנראה מקורו בטלטל (רכיב מרכזי בלב המנוע) ורוב השמן שהיה בו (בתוך המנוע) עף החוצה כשחלק ממנו עף על האגזוז - האגזוז חם מאוד ושמן שבא איתו במגע נשרף ומכאן העישון.
"יצא המרצע מן השק"
חברים עדכון:
המוסכניק היה צריך לשלוח את התמונות לאוסטרים שיחליטו אם לוקחים על זה אחריות או לא, הוא מצידו אומר שזה שימוש לא נכון.
בינתיים ביקשתי מהמנהל הראשי של השירות לקוחות של ktm אופנוע חלופי, סידר לי תוך 3 ימים אופנוע ואפילו הביא לי אותו בגרר מתל אביב לבאר שבע.
באמת שמבחינת שירות לקוחות אין לי מילה אחת רעה להגיד, אמנם הביאו לי rc200 חלופי אבל עדיין השירות היה באמת מדהים, חזר אליי כל פעם לעדכן אותי ובאמת היה ממש אחלה.
לגבי האופנוע שלי, האוסטרים החליטו לקחת אחריות וביקשו מהמוסכניק רשימה של כל החלקים שהלכו, הוא פשוט שלח להם רשימה של כל חלקי הצנוע כי כולו פשוט שבור לגמרי , הם אישרו מנוע חדש בניילון ותוך שבוע - שבועיים אני אמור לקבל אותו!
תענוג לקבל שירות כזה רק חבל שהמוסכניק היה חייב לדחוף את חוות הדעת שלו שמאשימה את הלקוח אבל למרות זאת יופי של שירות נותנים שם בKTM
מסכים איתך, בהחלט רמת שירות שלא ידועה או מוכרת כאן. לעומת זאת ההתנהגות של המוסך כאן היא התנהגות קלאסית של נותן שירות בארץ- קודם להאשים את הלקוח, במטרה להתנער ככל יכולתו ממתן שירות ואחריות (כאילו שהתיקון יוצא לו ישירות מהכיס ולוקח לילדים שלו את האוכל מהשולחן) . מזל שהפטרון לא מתנהל בסטנדרטים ישראלים.
זה לא משהו "חדש" או "מוזר" בשבלם.אם להוסיף לזה התנערות ואי לקיחת אחריות על מקרים כאלה,אפשר להרוס את המותג במדינה קטנה די בקלות