עכשיו השאלה עולה - של מי השירות הטוב?
של היקים באוסטריה או של היבואן?
שלא תכלילו דברים שלא צריך להכליל..
רק אומר.
עכשיו השאלה עולה - של מי השירות הטוב?
של היקים באוסטריה או של היבואן?
שלא תכלילו דברים שלא צריך להכליל..
רק אומר.
מה שאני לא אהבתי זה שהמוסכניק היה צריך לדחוף את החוות דעת שלו. הוא בסך הכל מבצע העבודה ואין לי שום מילה בעניין, הוא בהתחלה התחיל ואמר שזה קרה כיוון שנסעתי בלי מים ושהרדיאטור היה ״כמעט ריק״ המשיך מזה שאני וכל האנשים הצעירים בגילי לא יודעים לרכב ואז קבע שימוש לא נכון.
בישביל מה הוא צריך לדחוף את החוות דעת שלו? הוא עושה את העבודה ומקבל כסף או ממני או מהאוסטרים וזה הכל.
אבל לעניינו, באמת שירות מדהים. הייתי בשוק. אנחנו לא רגילים למשל שנציגים ונותני שירות חוזרים אלינו, המנהל שירית לקוחות חזר אליי עם כל עדכון, אפילו מספר פעמים ביום, הסביר לי למה לקח צאופנוע 3 ימים להגיע אליי, דיבר יפה בכבוד בנימוס, לא ניסה להתנער ממני ועשה את מירב המאמצים לארגן לי אופנוע. באמת שבחווית שירות כזאת בחיים לא נתקלתי
הכול טוב ויפה... אבל (ויש תמיד) למזלך האוסטרים לקחו אחריות.
אים לא? ... מה זה שווה אם אתה בטוח בצדקתך
על איזה מוסך מדובר?
סיפור קצת קשור בנוגע ליבואן בארץ מבחינת השירות:
כשקניתי את האופנוע שלי מ-KTM בארץ נאמר לי שהוא יגיע בתאריך מסויים שבו הייתי אמור לצאת מהמוצב לכמה ימים בבית ובסוף היה איחור עם המשלוח מחו״ל, הנציג מכירות הציע לי לקחת ליום יומיים חופשה ההם מהצבא את האופנוע הדגמה שלהם, בינתיים השירות שלהם מעל המצופה וזה בהחלט ייתרון בקנייה.
אין מה להשוות לmt כי היבואן הוא יבואן אחר. ברגע שיבואן נכנס, אבל באמת, לטובת הלקוח, הסיכוי לקבל עזרה מהיצרן עולה.
מעבר לכך. כבר היו יבואנים שלקחו על עצמם את העלויות ואח"כ שברו את הראש מול היצרן.
חבל שיבואן קטם לא מייבא גם יפנים.
אז ככה זה-כמה שהמוצר איכותי יותר,יבואן יכול להיות בשקט, לתת פחות שרות ולהרויח מהאיכות של המוצר .
האבן לא פגעה בקייס היא פגעה באגן השמן.
האגן דק וחלש ביחס לקייס.