אני רכבתי על NINJA 250 אחר כך עברתי לCBR 250 (בעקבות מכירה שהשתלמה לי מאוד אחרת לא הייתי עושה את זה)
אחר כך עברתי לKLX250 והיום אני ירדתי לקטנוע XEVO 250 (כבר שנה וחצי)
אני שוקל לעלות לקטגוריה גבוהה יותר ובדקתי כמה דגמים, ממש התלהבתי מהדגם של הונדה, NC750X שנתון 2014+
http://www.hondabike.co.il/?product=nc750x
גם בגלל התא מטען שלו וגם כי מבחינת כ"ס הוא בעל מאפיינים של 600-500סמ"ק (55 כ"ס ב6250 סל"ד) אני בטוח שיש אחרים בקטגוריה שמבחינת הסל"ד יכולים להיות יותר טובים אבל הרעיון בכלי הזה הוא השימושיות שלו, החיסכון בדלק ונראה שהוא דיי ידידותי..
מעניינת אותי הדעה שלכם בנושא אם יצא לכם לחוות או להכיר? ומה אתם אומרים עליו?
החשש שלי מלבד ההבדלים במחירים (טווח ה20~30 לכלים שאני רגיל לקפיצה של 60+), זה החשש מבחינת הביטוח.. אני מאמין שהוא יהיה גדול משמעותית.
בכל מקרה, אני חם עליו כבר יותר מחצי שנה האמת.. אבל לא סגור אם כדי להביא אותו מאשר מתחרים שלו בקטגוריה..
אם יש לכם המלצות על אופנועים אחרים גם בקטגוריות נמוכות יותר אני גם אשמח לשמוע,
*אני מחפש אופנוע לנסיעות לעבודה-בית (32~35 ק"מ ביום לפחות) וגם שיהיה לסופי שבוע שזה דיי חסר לי (מאודדד!!) בהשוואה לכלים הקודמים שהיו לי..
*חשוב לי גם עיניין הכיסא, אפילו מאוד, אני רוכב לרוב עם בת זוגתי ככה שהמורכבת צריכה להיות מרוצה גם כן (אתם יודעים איך זה... נשים..), בקטנוע היא דיי סובלת בעקבות בולמי הזעזועים הלא כלכך גמישים.
*מבחינת איכסון אני מאמין שככה או ככה אני אוסיף ארגז אחורי לפחות, בגודל של קסדה אפילו קסדה וחצי כזה.. (למרות שבNC יש את היתרון של הארגז במיקום של המיכל שזה גם יתרון מבחינתי)
אשמח לשמוע את כל הדעות שלכם, לטוב ולרע,
תודה רבה מראש ומצטער על החפירה הקטנה הזו![]()