אם אני לא טועה אתה מציג פה את הדגם הקודם של הnc זה ה700 (2012-2013)
בדגמים של 2014-2015 הוסיפו לו עוד כ"ס וכמו כן הפכו אותו ל750.
אבל עדיין בהחלט ברור שהמנוע אנמי ביחס לאופנועים אחרים בקטגוריה.
לומר לך את אמת הפרונט של הוורסיס אחד המכוערים (חוץ מהדגם החדש של 2015 שסופסוף החליפו את הכיעור הזה..)
וכך או כך, אני לא אחד שהולך להשחיז את האספלט אז אני מאמין שהוא לא מתאים לי.
הלוואי והייתי עשיר מספיק בשביל החזיק את הויסטורםהוא היה יכול להיות האידיאל.
הnc החל מ2014 הוא נראה כמו האופציה הכי טובה עבורי מבין השלושה, מבחינה כלכלית (טווח הטיפולים, המחיר, עיניין התא מטען) בחיסרון, הוא שמדובר בפחות כ"ס, נכון דיי אנמי..
והעיניין של האגזוז שגם אני שמעתי אותו והוא נשמע כמו איזה יונדאי סונטה שנת 2010.. שקטטט שקטטטט..
שתכלס סביר להניח שאני אחליף את האגזוז אבל זה גם עלול לפגוע בכל עיניין צריכת הדלק לא?
בנוגע לשבילים, אני מאמין שהוא גבוה מספיק בשביל שבילים כבושים..
אני מחפש יותר כביש מאשר שבילים בתכלס, אם הייתי מחפש יותר שבילים הייתי הולך על ימאהה tenere 660 או bmw 650gs
זה יותר אופנוע לעבודה-בית למרות שאני מאמין שהוא גבוה מספיק בשביל שבילים כבושים.. למרות שהרבה אומרים שלא, אבל אף אחד לא ניסה.. אז זה מסקרן...
בנוגע הגלדיוס, נשמע על פי ביקורות ומבחני דרכים כאופנוע מתאים מאוד לרכיבה העירונית אבל לא הכי נוח בנסיעות ארוכות (כגון בסופ"ש)
ובהחלט לא נשמע שהוא מתאים לשבילים..
אז על פניו אני לא חושב שהוא יתאים למשימה.
בכללי, אני מת להביא את הnc750x אבל בהיסוס ממש גדול... כי יש טובים יותר וטובים פשוט.. וזה פשוט משגע את המוח...
אני מאמין שאני אקח אותו לנסיעת מבחן (נוספת)
יש מישהו שאתם מכירים (שיש לו את הכלי כמובן) שניסה לרכב איתו בשבילים כבושים בלבד? כי הוא אכן מוגדר כדו"ש (אולי זו הגדרה רק על פי צורת הישיבה עליו??)
או איזה כלי אחר הייתם ממליצים לבדוק במקום??
תודה רבה לכל העונים!
אני ממש מעריך את זה!

הוא היה יכול להיות האידיאל.
ציטוט ההודעה בתגובה