אופנועים ורכבים אירופאיים זה המכונות הכי טובות שכסף יכול לקנות, כמה כסף זה כבר שאלה אחרת.
אני מכיר את נושא מותגי היוקרה הללו מקרוב ומשוכנע שאם הכסף הוא לא מכשול אז התשובה ברורה.
אם אתה חרמן על הכלי הזה ואם יש לך את התקציב - לך על זה... אין טעם ללכת להשקיע הרבה כסף באופנוע אחר שלא עושה לך את זה.
אם אתה מתחיל לחשוב מעכשיו איך ובכמה תמכור אותו עוד שנתיים שלוש אז לך תקנה שיממון יפני- זה לא בשבילך.
זה אופנוע שימרח לך חיוך על הפרצוף מרגע ההתנעה ועד הדממתו....ומה לעשות שהנאה איטלקית עולה כסף?
תחשוב פרארי...קניה ומכירה. היא תעלה לך 2.5 מיליון ותוך שנתיים היא תהיה שווה בקושי 900,000 ש"ח... אבל ההנאה החיוך וההתרגשות מכל נהיגה שווה אם יש לך את התקציב.
ויש מי שיודע לטפל בדוקאטי...דינמיקה למשל (שם אני מטפל) ויש את אבי ברמן בירושלים ששמעתי עליו דברים טובים.
אז נכון, השוק שלו לא יהיה כמו של MT משמים כמו שלפרארי לא יהיה שוק כמו של טויוטה ... ככה זה וזה השוק.
No Risk No Fun
No Sun No Tan
!I Love my italian
אופנועים ורכבים אירופאיים זה המכונות הכי טובות שכסף יכול לקנות, כמה כסף זה כבר שאלה אחרת.
אני מכיר את נושא מותגי היוקרה הללו מקרוב ומשוכנע שאם הכסף הוא לא מכשול אז התשובה ברורה.
Honda Forza 750
בן 38, רוכב על אופנועים 22 שנה כבר, והוגה מטבע הלשון 'ילד A1'
לדעתי אין מה להתייעץ, אם זה מה שאתה מרגיש שנכון לך ומתאפשר כלכלית אז לך על זה!
Tracer 900
אני יגיד לך מהצד שלי
קניתי כלי חדש מהיבואן, אחרי נסיעה של חודש+ הרגיש לי שזה לא זה.
פשוט לא התחברתי לאופנוע הלכתי ועשיתי טרייד על מה שכן שידעתי שאתחבר ולא יחליף ומתאים לי(נייקד מאשר פריינג).
אם אתה חושב שזה הכלי הבא שלך וזה הכלי שמתאים לך ולא תתבאס שקנית בלב ברירה
לך על זה בכל הכח.