לא.
עלות חלפים הזויה עד מגוחכת. בתור חבילה הוא אופנוע מעולה, במחיר שלו. הייתי מעדיף את ה10 בלי לחשוב פעמיים.
שלום לכולם,
רציתי להתייעץ עם חוכמת ההמונים ועם המנוסים ממני.
האם היית קונה דוקאטי סטריטפייטר מודל 2015 עם 25 אק"מ, יד ראשונה במצב טוב? (המחיר 85 אש"ח)
(בהנחה שאין בעית תקציב לרכוש אותו, בהנחה שזה אופנוע שממש "עושה" לי את זה למרות שלא רכבתי עליו, ובהנחה שאני רוכב ברמה בינונית/גבוהה)
האם זה נבון/חכם לקנות אופנוע שאינו מיוצר עוד?
ומאלה שהתנסו/רכבו, האם הוא באמת טוב כמו שהוא נראה? האם היו איתו בעיות מיוחדות?
תודה לעונים
לא.
עלות חלפים הזויה עד מגוחכת. בתור חבילה הוא אופנוע מעולה, במחיר שלו. הייתי מעדיף את ה10 בלי לחשוב פעמיים.
במחיר הזה הייתי מחפש נייקד משומש של מ.וי אוגוסטה.
אם כבר אקזוטיקה מטורללץ אז עד הסוף.
מישהו יודע לטפל בדוקאטי בארץ..?
באיטליה כן.
קנה יפנית.
דעתי הצנועה.
אין לך בעיית תקציב. זה אופנוע שעושה לך את זה. יש למכירה.,
לא רואה פה שום בעיה...
תתחדש!
עוד שנתיים-שלוש כשהמחיר יהיה יותר שפוי אני קונה אותו ממך ;-)
כל עוד תפנים שהאופנוע כנראה יאבד הרבה מערכו ותצתרך למכור אותו במחיר זול יותר כנראה ממה שאתה חושב שהוא שווה, הכל בסדר ולא תתקע איתו.
ולא נראה לי שעצם זה שהאופנוע לא בייצור משנה משהו.
אני אישית ממש חם על האופנוע הזה.
אגב, אני חושב שיש הרבה מקום להוריד את המחיר..
אם אתה מתכוון לכלי שמפורסם ביד 2 עם 22 אק"מ ע"י אלי מסוכנות כלשהי שלא בדקתי מה היא, הוא יושב שם כבר כמה חודשים...
Sent from my SM-G900F using Tapatalk
באופן כללי כדאי לך לקחת בחשבון שאם קנית דוקאטי התחתנת עם ליגל כי הם כמעט היחידים שיסכימו לקחת אותו ממך כשימאס לך, כמובן בתמורה לזה שתקח דוקאטי אחר מהם במסגרת העסקה. למכור דוקאטי משומש בשוק הישראלי... נשמע כמו חלום בלהות.
מי קונה חלקים גנרים אצל היצרן? עוד מעט תשווה לי גם שרשרת וגלגלי שיניים.
תשווה חלקים שאין להם תחרות והיצרן הוא המונפול כמו מכסי צד למנוע, ECU, ברגים למינהם, מסכת חזית ועוד.
אין טעם להשוות דיסק בלימה כי אתה קונה את אותו דיסק ישירות מהיצרן של הדיסק עצמו, כך גם בבולם אחורי, גלגלי שיניים, שרשרת ועוד.
בנוסף אל תשווה חלק אחד, זה כמו בדיוטי פרי הם מפרסמים איזה מוצר שניים במחיר נמוך והשאר יקר.
הנסיון שלי הוא לא מהארץ אבל שהיה לי אפרליה הייתי בשוק עד כמה חלקים היו זולים מימאהה וסוזוקי שהיו לפניו.