ציטוט נכתב במקור על ידי Busy צפיה בהודעה
לא מחפש מהירות או דו"ש ,בודק יותר מה יש מקטגורייה "קרוזר" או דומה.
היתיישבתי על הארלי 883 ווולקן VN900 -די נוח וגם הונדה רבל החדשה.
אני 182 ס"מ גובה.

בגלל ש לא יוצא לי הרבה לרכב ,לצערי אבל בכול אופן כן יוצא לסיבוב, מסתקל לכוון "אספנות" הנכנס לA1 בגלל עלות הביטוח . אמנם הביטוח זול, אבל אסור לרכב בימי חול בין 07:00-09:00 למעט ימי שישי שבת וערבי חג. יש לשים לב שיש אמנם טסט אחד בשנה, אבל לרכבים יש חובת בדיקת חורף לא בדקתי לגבי אופנועים - שווה בדיקתך.
אענה לך כבעליו של קרוזר \ קאסטום :
1. אופנועים שדורשים טיפול "יופי" תמידי אם אתה באמת מעוניין לשמור עליהם.
2. נראים נוחים ברמות על, תנוחת ישיבה מזמינה, אבל לאורך ק"מ אתה מבין שזה לא זה. (אלא אם תזמין כיסא חדש מ-קורבין\מוסטאנג או שתרפד מחדש).
3. יש משהו בצליל הממכר שלהם. ההתנעה, הרגע בו הבוכנות נושפות דרך האגזוז, משהו שלא קיים באופנוע אחר.
4. אתה יכול לעצב אופנוע שיהיה ייחודי רק לך, אם ע"י תיקים, צביעה, שינוי כידון - השמיים ועומק הכיס הם הגבול.
5. קרוזר "נועד" לרכיבה רגועה, שיוף הרגליות מגיע מאוד מאוד מהר אם אתה מטה אותו כמו אופנוע אחר, למרות שיש רוכבים שמסוגלים לחולל פלאים עם האופנועים הללו (מיותר לציין שאיני נמנה עליהם )
6. אופנוע אספנות הוא אופנוע ישן על כל המשתמע מכך, למרות שראיתי כמה אופנועי אספנות שייובאו מארה"ב שמכניסים לכיס הקטן אופנועים משומשים בני כמה שנים. אני אוהב להכנס לאתר של יושופס יש שם מבחר גדול בלחיצת כפתור.

בהצלחה .