לדעתי הונדה סדרה 500 זה אחלה אופציה. ה f הוא גם הזול מבין השלושה, כך שבא לך טוב.
עם הנסיעה בתוך תל אביב, ולירושלים הוא יסתדר בלי בעיות.
עקב מעבר לתל אביב אני נפרד מהרכב.
חשבתי בהתחלה על קוקינט אבל נראה לי שאקנה אופנוע, בגלל שאני רוצה לבקר את ההורים לפעמים בירושלים ובא לי גם צעצוע מהיר לשחק איתו בסופשים.
היה לי רק אופנוע שטח לפני 6-7 שנים ומאז לא רכבתי ככה שאני עדין עם A1.
לפני שאני קופץ לעולם הסופרט ורישוי A אני חושב להשתעשע קודם עם נייקד(ובכלל לבדוק אם החיידק עדין בי).
חשבתי על הונדה 500F יד שניה אבל אני אשמח לשמוע הצעות ממכם מה מתאים לי ועם מה אני הכי אהנה.
ראיתי 2015 ב25K אז אני מניח שאזור התקציב הזה אולי עוד 5K.
תודה חברים.
לדעתי הונדה סדרה 500 זה אחלה אופציה. ה f הוא גם הזול מבין השלושה, כך שבא לך טוב.
עם הנסיעה בתוך תל אביב, ולירושלים הוא יסתדר בלי בעיות.
אם זה לנסיעות קצרות בעיר, ונזיעת כביש ארוכה פעם באף פעם...
הייתי שוקל איזה סופרמוטו רזה.
גם בגלל שאתה פוזל לספורט, גם כי אתה רוצה לשחק בסופשים.
יקטלו אותי אבל אגיד לך לחפש rxv או 690 סופרמוטו של ק.ט.
תאמת שהכלים הגבוהים פחות קורצים לי, אשמח הפעם להגיע עם הרגלים לריצפה
אתם חושבים שה-F יהיה אנמי מידי?
ה500ים של הונדה הם כמו נספרסו.
הם בסדר, מאוד נחמדים, מאוד מתפשרים. 'באים לעשות את העבודה".
בינינו המנועים כל כך מסורסים שהם כנראה יחזיקו כמו ויסטרום.
השאלה אם אני יכול לצפות ליותר מהדרגת רישוי הזאת
תנסה את הנינג'ה 300, או הדיוק 690 המוגבל
כל 'מוגבל-לא מוגבל' יתן לך הרבה יותר, מצד שני זה לא ממש חוקי.
הרשת טוענת שאופנועי קטמ נותנים הכי הרבה פאן בקטגוריה.
כמו שאברי אמר, סדרה 500 של הונדה הם אופנועים 'פרווה' שנותנים את מה שמצופה מאופנועים בצמרת הקטגוריה (מבחינת הספק) אך ללא התלהבות יתרה. זה מה שהופך אותם לכ"כ פופולריים בקרב רוכבים מתחילים ומשדרגי הרישיון (כמוני).
נסיעות מבחן יתנו לך מושג טוב יותר לגבי ההתאמה של הכלי לרצונותך וצרכיך.
אני בהחלט אעשה.
בדיוק קראתי את הכתבה כאן על החידושים בדיוק 390 של השנה ותאמת הוא נשמע לי יותר מעניין מההונדה, גם המחיר שלו כחדש מאוד אטרקטיבי. בעוד ש690 אני אצטרך לרדת הרבה בשנים כדי לעמוד בתקציב שלי.
יצא למישהו לרכב או לעשות נסיעת מבחן על ה390 החדש?
בקטגוריית הביניים אם אתה לא מחפש השכבות של בית קברות הם האופציה הכי טובה והכי שקולה
לעניות דעתי... אל תקנה.
בתל אביב תכלס הכל נגיש ברגל ויש תחבורה ציבורית זמינה. אם זה קריטי קנה אופניים או משהו שנוח לכיס.
בסופ״ש אם תזדקק, תמיד תוכל לקחת מונית שירות 24/7 על ציר נמיר לתחנה המרכזית בת״א ומשם ירושלימה (גם אם תיקח מונית בתוך י-ם כשתגיע וכשתשוב זה עדין יצא זול יותר מלהחזיק דו״ג).
ביקורת חיובית ל390 https://youtu.be/wMKXWUHsmqM