תוצאות 1 עד 6 מ 6

אשכול: שחרור קסדה ממכס ישראל

Member

שחרור קסדה ממכס ישראל

קראתי את מגוון המדריכים גם באתר שלנו וגם במיצו.
    הקסדה הגיע לארץ וע"פ מספר המעקב נשלחה לי הודעת דואר מהמכס, ההודעה נשלחה ב17.8 ועוד לא קיבלתי אותה.
    ע"פ הכתוב בפולגז לא כדי להמתין ורצוי לפעול ולשלוח את כל המסמכים הרלוונטים לטכניון (אגב כיום ניתן גם לעבוד עם אוניברסיטת אריאל).
    אך באתר הדואר כאשר אני עושה שימוש במעקב אין פירוט באיזה מכס הקסדה מעוקבת, אשמח לדעת כיצד אני מברר זאת (ניסיתי ע"י התקשרות לדואר ישראל אך המתנתי מעבר לחצי שעה ולא זכיתי למענה) כתובת המשלוח היא להבים, אשמח להמלצות או הצעות על מנת להיות יעיל.

תודה רבה

Member הסמל האישי של ofirus
    אם אתה מהמרכז רוב הסיכויים שהיא בבית ההגנה בתל אביב הטלפון של ה"גברת" ש"תנסה" לעזור לך 03-6303383 שמה שלומית.
    אם היא לא עזרה לך פנה לרמית ממבקר המדינה 02-6665170, לא לפני שפנית לתמי מפניות הציבור של הדואר 076-8871200(אל תשכח לקחת מס פניה)
    אם אחרי כל זה עדיין לא קיבלת תשובה פנה למנכ"ל הדואר.
    אם נמצאה הקסדה והכל בא על מקומו בשלום פנה לאופק או חגית מהטכניון 04-8295040(מאד אדיבים ולא בציניות) שלם את השובר 413 ש"ח+מע"מ ו 137 ש"ח+מע"מ עלות שחרור

בהצלחה

תיקון -שמתי לב שאתה מלהבים לכן תאלץ להפרד מ 550 ש"ח לא כולל מעמ פלוס עלות עלות השחרור 137 ש"ח לא כולל מע"מ.
    לגבי הפריט לא בטוח שהוא בת"א וכנראה שלומית לא תוכל לעזור לך (לא שהיא הייתה עוזרת אם היית מהמרכז).
    נערך לאחרונה על ידי ofirus; 23-08-2017 בשעה 14:32.

Member
    עידכונים

כן ניתן לשלוח תמונת מסך עבור הטכניון של מעקב החבילה (עבור אריראל יש צורך בהגעה עצמית לתמונות הקסדה)אבל יש צורך בבדיקה מול הדואר באיזה מכס נמצאת החבילה.
    אחרי המתנה של 30 עד 45 דקות ניתן להשיג את המידע הזה ולשלוח מאייל לטכניון (אני עבדתי מולם בגלל שהעדפתי לא להפסיד יום עבודה).
    כמובן יש לשלם 320 ש"ח אם הקסדה עומדת בתקן יש להוסיף עוד 160 לטובת האישור.
    שבוע הבא נסע למכס ת"א על מנת לשחרר את הקסדה.

אגב מישהו יודע (בגלל שראיתי כמה כתובות) מה הכתובת של מכס ת"א ?

תודה

חבר מערכת FullgaZ הסמל האישי של uriar
    בהודעה שקיבלת בהתחלה בכלל היה כתוב לך שצריך את האישור הזה?

Member
    ציטוט נכתב במקור על ידי uriar צפיה בהודעה
    בהודעה שקיבלת בהתחלה בכלל היה כתוב לך שצריך את האישור הזה?
    בהודעה שמגיע בדואר רשום שצריך אישור ואפילו מצורפים טפסים מהטכניון (לא מפורט על עבודה אל מול אריאל או מכון התקנים).
    על מנת לשחרר את הקסדה כדי לבוא עם הודעת הדואר וכמובן חייב אישור מאחד המוסדות שפירטתי וקבלה שממנה גוזרים את המע"מ אותו יש לשלם.
    אני הגעתי ביום חמישי ב9 היה דיי ריק והיה מאוד מהיר, הולכים לפקיד מכס על מנת לקבל חשבונית אותה יש לשלם בדואר (באותו המבנה, המכס ממוקם מימין ולקיחת חבילות ותשלום עליהן משמאל באמצע אין מה לחפש). לאחר מכן הולכים לעמדת התשלום, לא ניתן לשלם באשראי אז רצוי להכין כמות מזומנים הגיונית וכמובן לאחר מכן ניתן לקחת את החבילה. המעמ יצא 313 שקלים. סה"כ עלות השחרור יצא קורב ל800 ש"ח.

,

חבר מערכת FullgaZ הסמל האישי של uriar
    ציטוט נכתב במקור על ידי snirw צפיה בהודעה
    בהודעה שמגיע בדואר רשום שצריך אישור ואפילו מצורפים טפסים מהטכניון (לא מפורט על עבודה אל מול אריאל או מכון התקנים).
    על מנת לשחרר את הקסדה כדי לבוא עם הודעת הדואר וכמובן חייב אישור מאחד המוסדות שפירטתי וקבלה שממנה גוזרים את המע"מ אותו יש לשלם.
    אני הגעתי ביום חמישי ב9 היה דיי ריק והיה מאוד מהיר, הולכים לפקיד מכס על מנת לקבל חשבונית אותה יש לשלם בדואר (באותו המבנה, המכס ממוקם מימין ולקיחת חבילות ותשלום עליהן משמאל באמצע אין מה לחפש). לאחר מכן הולכים לעמדת התשלום, לא ניתן לשלם באשראי אז רצוי להכין כמות מזומנים הגיונית וכמובן לאחר מכן ניתן לקחת את החבילה. המעמ יצא 313 שקלים. סה"כ עלות השחרור יצא קורב ל800 ש"ח.

,
    תודה.