תתחדש רכיבות טובות ומהנות. יש לך בהמה בעלת עוצמה אדירה. סיבוב מצערת מטיס אותך במהירות מסחררת . שים לב קל מאוד להגיע למהירויות תלת ספרתיות כשהקידומת לא 1 :-)...
תהנה, שמור עין תורנית לספידומטר.
היום המיוחל הגיע. ניגשתי הבוקר לסוכנות להוציא את האופנוע. לראשונה בחיים, מעמד מרגש מאוד.
האמת שלפני שהתנעתי קצת שקשקו הרגליים, וקצת מעבר גם. יש לו נוכחות ברורה מאוד, לא מאיימת, אך מעוררת יראה.
עשיתי עליו היום כ- 100 ק"מ, מחולקים ל- 3 מקצים של 30 ק"מ, כאשר מפרידות ביניהם הפסקות של 30 דקות לפחות.
עליות, ירידות, בלימות מנוע ארוכות, סיבובים והרבה החלפות הילוכים. כמעט ללא פקק או נסיעה במהירות קבועוה.
רציתי מאוד לכתוב רשמים ראשוניים או קצת על החוויה, אבל האמת הכל וווואאאאאאאאעעע אחד גדול בראש. כמה כוח יש לדבר הזה! ועוד במצב כוח מופחת (רק 150 כ"ס) עם בקרת החלקה על דרגה 2 מתוך 3. זהו להיום
20170825_103409.jpg
20170825_155124.jpg
20170825_095218_HDR.jpg
תתחדש רכיבות טובות ומהנות. יש לך בהמה בעלת עוצמה אדירה. סיבוב מצערת מטיס אותך במהירות מסחררת . שים לב קל מאוד להגיע למהירויות תלת ספרתיות כשהקידומת לא 1 :-)...
תהנה, שמור עין תורנית לספידומטר.
תתחדש וסע בביטחה. חיה מטורפת.
מאיזה אסכולת הרצה אתה?
תתחדש, נראה רוצעחטטטט!
יהיה מעניין לשמוע רשמים אחרי רכיבה ארוכה ורצופה.
שיהיו רק רכיבות טובות ובטוחות!
וכמובן תמונה של האופנוע לבוש בארגזים.
מצב כוח מופחת? למה ככה?
בטח על RAIN זה הכי מתון.
תתחדש, הכי חשוב - תרכוב בזהירות
........................................ KKK-BITCH
......................... We Ride Together, We DIE Together
... Respect Your Bike & All Others that Ride the Same Kind of Beast
מפלצת ירוקת העין, רכיבות טובות, הרצה נעימה ותמשיך, לפחות עד שתלמד
למתן את זעם המפלצת, בכוח מופחת. כשתהיו ידידים שחרר...
פעם, האופנועים היו מברזל והרוכבים מפלדה!
תתחדש מפרגן לך בענק.
מי יודע אולי זה הכלי הבא שלי.
עוד 50 כוח סוס וארגזי צד.
ומצטרף למיקי המנועים האלה נלקחו מהאנטפרייז......
Sent from my LG-H870DS using Tapatalk
מצאתי על מה לקטר הוינקר של ימאהה נושר!!!
SIC TRANSIT GLORIA MUNDI
תתחדש! רכיבות מהנות ובטוחות!
אין תקופת הרצה?
Sent from my SM-G950F using Tapatalk
תתחדש! כלי מדהים ומרשים.
די נדיר בעידן הסופר אדוונצ'רים שעושים הכל...
Tracer 900
אין לי מושג לאיזה אסכולה אני שייך, אם בכלל.
זו התוכנית שלי להרצה: 300 ק"מ ראשונים: שליש אמצעי של הסקאלה (סל"ד), הרבה החלפת הילוכים, כמה שיותר בלימות מנוע, עד שני-שליש מצערת ולא מעבר, ללא נסיעה כלל בסל"ד קבוע (בכביש ישר, מאיץ ומשחרר) האצות מתונות. החלפת שמן ופילטר.
עד 1000 ק"מ: גיחות קטנות, מתונות לאזור ה- 6000 סל"ד, ואולי קצת מעבר. החלפת שמן + פילטר.
אחרי ה- 1000 ק"מ מרחיב בהדרגה את גבולות המעטפת. בשלב זה אני אהיה המגבלה ולא האופנוע. ב- 3000 ק"מ החלפת שמן ופילטר ולאחר מכן כל 6000 ק"מ.
באופנוע יש בקרת החלקה בת 3 דרגות התערבות: 1 הכי פחות, 2 קצת יותר. מצבים 1 ו- 2 מתאימים לתאים יבשים. מצב 3 הכי מתערב , מיועד לגשם/שלג/חול.
בנוסף, יש מצב בקרת הספק: מלא (200 כ"ס) או מופחת (150 כ"ס) שבין היתר משטח את עקומת המומנט בשליש האמצעי של הסקאלה.
בגלל ההרצה, ובגלל שזה פרק הסתגלות לאופנוע כל כך חזק, בינתיים על מצב מופחת ומצב התערבות 2. וגם זה המון כוח זמין, אבל נשלט מאוד.