קודם כל שב. שתה כוס מים קרים.
יאללה בוא נתחיל:
למה ממילאנו? לא יכלת לארגן מ-ורונה או משהו?
זו נהיגה ארוכה טיכו
והאיטלקים הם על הכיפאק, אבל לצערנו הם לא צרפתים ולא גרמנים:
כשיורד שלג - אפילו באוטוסטרדה - לוקח זמן עד שבאה המפלסת הענתיקה שלהם שלא החליפו אותה מאז 94 ומתחילה לפתוח צירים.
ואני עוד לא מדבר על מה יקרה כשתרד מהאוטוסטרדה.
צמיגי חורף לא מהווים תחליף לזין הכרוך ב-לשים שרשראות שלג.
פעם שמת על הצמיגים שלך שרשראות שלג? אפילו סתם כאימון?
פעם שמת בזמן שיורד שלג? בלילה? ולא רואים כלום. יורד לך שלג על הראש והידיים קפואות כי גם אי אפשר לעבוד עם כפפות, והשרשראות המזורגגות האלו מתפתלות בתוך עצמן ואין לך מושג איזה צד זה למעלה? ואתה כולך כורע על הבוץ על הכביש - מנסה בחושך להבין מי נגד מי. וכולם מסביב אירופאים שלא יודעים אנגלית? אז גם אי אפשר לבקש עזרה מאף אחד.
וואלה. פעם שמת שרשראות בזמן שיורד שלג ואתה ממהר בחזרה לנמל? לא בנסיעה הלוך אלא בנסיעה חזור.
חחחח
אני שמתי כבר כמה פעמים - ותרשה לי לומר לך שאני עם השכרות רכב בדרך לחופשת סקי כבר גמרתי.
נ-ב: תבדוק אם יש ליד המלון שלך חניה. תבדוק אם מקבלים שם רפורטים. תבדוק האם זו חניה חובה בתשלום. (לפעמים זה car free resort) תעשה חשבון האם זה משתלם בכלל להשכיר רכב ולשים בחניון שבוע שלם.
תבדוק האם מדובר בחניון מקורה.
אם לא - תתניע את הרכב כמה פעמים לפני היציאה כשאתה מסיים את החופשה. ינואר זה חודש של סופות. ויכול להיות שהכושיליראבאק בסוכנות במילאן, איפה שהשכרת, לא הוסיף תוסף נגד הקפאה לדלק.
תאמין לי כבר קרה לי אוטו שהשכרתי - שחנה בלילה של סופה כל הלילה בחוץ. בבוקר אתה בא להתניע - לא מניע. הדלק קפא. לך תדבר עם הלמפה.
תעשה ביטוח "הכי מקיף של הכי מקיף" שמציעים לך בסוכנות השכרה.
כבישים חלקים. דלק שקופא. הכל יכול לקרות.
תהנה בחופשה. אם זה לא חופשה משפחתית בפעם הבאה אני ממליץ שוויץ או צרפת. האתרים הכי טובים. בהצלחה.