התמונה בכתבה של ה KTM, זה אילוסטרציה או שאלו הרוכבים המוזכרים בכתבה בלי מגיני בירכיים ובלי כפפות שלמות?
אם אנחנו רוצים ספורט מוטורי מקצועי, אנחנו צריכים לנהוג כספורטאים ולתת כבוד לספורט; מקרה אחד קטן שעורר את זעמו של ליאור בר עמי ואמור לשמש נקודת מפנה בספורט המוטורי הישראלי.
http://fullgaz.co.il/?p=125127
התמונה בכתבה של ה KTM, זה אילוסטרציה או שאלו הרוכבים המוזכרים בכתבה בלי מגיני בירכיים ובלי כפפות שלמות?
Sanyang Pure 50 -> Aprilia Rally RS 50 -> Kawasaki KLE 500 -> Suzuki Vstrom 1000 -> Yamaha XT1200ZE
איפה א.א בווילי עם גינס וטי שירט לפני שלוש שנים?
לחנך כלבים זקנים לא לעשות פיפי בבית לא תוכל. זה לא בסל הטריקים המסובסדים.
רק על החדשים - וכאחד שמחזיק באחלה פלטפורמה יש לך המון כוח לעשות שינוי עבור רוכבים חדשים או מתחילים (נגיד שתפ עם אחת הסוכנויות ציוד הגדולות מיוחד לחברי פולגז).
ברגע שרוכבים מתחילים יקבלו את עניין המיגון כצו עליון.
אם תציץ בשרשורים בפורום לרוכב המתחיל, נקודה משותפת לרוב המתחילים היא התפרנות, או הרצון לקנות אופנוע מוגבל טוב יותר ויותר במסגרת התקציב שלהם, וזה מן הסתם נדחק לצד.
אם תנגיש להם את זה, הם יבואו (קווין קוסטנר)
אגב, את התאונה הראשונה שלי עשיתי 4 שעות אחרי שקניתי כפפות רכיבה.
הכסף הכי טוב ששילמתי בחיים.
אני חבר בעמותת הסופרמוטו ומתחרה פעיל בה, חוק בל יעבור באימונים ומרוצים כאחד הוא מיגון מלא, מגפי שטח (אך ורק שטח) חליפת עור,במרוצים חייב כפפות עור (באימון לא) וכמובן קסדה תקנית.
מי שלא ממלא את התנאים האלו לא עולה להתאמן.
לא עמותת מסלול היא זו הגובה כסף ממי שמגיע להתאמן בדלתון\פצאל? למה הם נותנים לאנשים לא ממוגנים לעלות?
אגב, זה לא אותו המגזין שנתן לאלסיבוני לדפוק ווילי על סופר אדוונצ'ר בטי שרט וזה עוד נבחר לתמונת נושא?...
עריכה:
הנה מצאתי את הכתבה, התגובות אלייה בכלל משהו.
http://fullgaz.co.il/%D7%A8%D7%9B%D7...A6%D7%A8-1290/
נערך לאחרונה על ידי danielk; 30-08-2017 בשעה 18:33.
הוא עשה ווילי בגינס וטישירט בכמה כתבות הא.א. הזה.
בכל אופן.
אויש נכון, דובר על אלסיבוני.
איך זה שתמיד אבל תמיד נושא המיגון יוצא מכל פרופורציה?
אתם רוצים ממוגן? אז מה דעתכם על מרכבה סימן 4 עם מעיל רוח. מספיק ממוגן לטעמכם או שרצוי שגם בתוכו ירכבו עם מגפיים, חליפת עור, מגן עמוד שדרה מלא וכפפות? נומקס טוב או שחייב עור?
מה הקשר בין אריאל אלסיבוני בווילי בג'ינס וטישרט לבין רכיבה במסלול. אין קשר. אבל אני בטוח שתמציאו לי קשר עם האידיאולוגיה הסדורה שלכם לגבי מיגון כנגד אב"כ בעודך רוכב על דו"ג לעבר האפוקליפסה.
כבר באירופה מרקז, רוסי, לורנזו, דובי, וינאלס ועוד כמה דגי רקק בספורט המוטורי רוכבים בפאדוק וסביב המסלול על הקטנועים שלהם בלי קסדה. בלי כפפות. בלי מגני ברכיים. שומו שמיים. מה הם מבינים ואיך הם מרשים לעצמם לחזור לפיט ליין אחרי התרסקות ב 200 קמ"ש בהרכבה על קטנוע עם קסדה ביד. מה, הם לא יודעים שאפשר למות מטראומה בראש גם מבומבה ב 30 קמ"ש?
אז כן, אני רוצה בדיוק כמו שם. ממוגן טיפטופ ברכיבת מסלול. אני גם בעד מגן עמוד שדרה מלא. אבל זב רק אני. והאיטלקים שם זה חובה.
ובשאר הזמן, תניחו לא. אלסיבוני או אברהמי לעלות לווילי כזה או אחר בלי לצקצק בפורום. בעצם, תעשו מה שבא לכם.
ולגבי הכביש הציבורי, אני מזמין אתכם לרכב ביום הכי חם בשנה עם חליפה וואן פיש מעור ולמות מהתייבשות במקרה הטוב או ממכת חום במקרה הרע. וכידוע, יש הבדל גדול בין קצת מת למת לגמרי. תשאלו את רובין רייט.
איללכא...וסובבו בגז
"הוא עשה ווילי בג'ינס וטישרט ה.א.א הזה.."
אז מה?
תעברו באמריקה הגדולה, כמעט כל רוכב ככה. חצי ואולי גם יותר גם בלי קסדה.
לעומתם כאן זה ממלכת הצדיקים. מעילים שחורים בשמש יוקדת. גם אני מזיע. לפעמים עם מעיל ולפעמים גם בלי.
צדקנות, ללא פרופורציות. או שאתה במחנה שלנו או שאתה ה.א.א הזה.
אילן, נעם, אני כמוכם, כלב זקן שרגיל למה שאני רגיל.
ולנצח אתנגד לכל הקטע של להתמגן גם בנסיעה של חמש דקות למכולת.
ההבדל ביני לבין הא' הזה או הא' השני...הוא שאני לא קובע דעת קהל, לא מסתכלים עליי בשביל דוגמא.
עכשיו בספורט כמו בספורט -חייבים תקנות.
בכל יום מסלול בחול, אתה מחוייב בציוד הגנה מלא, או מהבית או מהעסק.
אם אין, לא רוכבים
כי זה חלק מהרגולציה של הספורט, אז נועם ברשותך אני גם אשאיל מילה מהקאזנים שלנו, זה מכתוב.
חובה שהיא קיימת בדיוק כמו קסדה, ולאף אחד לא אכפת שלא נוח לך, מכיוון שמערכת הבריאות שלנו היא סוציאליסטית בבסיסה, ואני משלם על הטעויות שלך, אני חושב שזה מבורך שיחייבו אנשים במיגון. מבחינתי חליפת וואן פיס מעור, עם מגיני ברכיים למטה וברייסים למעלה. ומי שלא נוח לו...אומר דבר אחרון קומה, תורה מי ימישך ויטלטלך הנה והנה- הו מוכה שיגעון! (או בעברית שהמשוגעים ילכו ויחפשו מי ינענע אותם)
לא מבין על מה המהומה?
השהייה ארוכה וזהו.
תעיפו אותם מהמסלולים, תראו שאנחנו הכי בטוחים בעולם.
תפרסמו את זה כדוגמה למען יראו ויראו ותמצאו רוכבים חדשים.
Sent from my Redmi 3 using Tapatalk
לא התלהבתי מהסיפור עם אליסבוני אז, לא כי הוא לא חופשי לרכב איך שבא לו כל עוד זה חוקי אלא כי אני כן חושב שמגזין/אתר אופנועים שמתיימר להוביל ולחנך לתרבות רכיבה צריך להיות בעל אחריות מסויימת ולייצג את זה בכתבות ובמבחנים שלו, אבל עדיין זה לא משתווה לסיפור של המסלול שבו מחוייבים על פי חוק למיגון מלא, חובבנות מביכה. החלמה מהירה לרוכב.
Tracer 900
( דרך אגב לא.א הזה יש תוכנית מוטורית בyes אגו.
מומלץ ביותר.
מה שאני אוהב אצל היהודי הזה הוא תמיד חיוך והומור.
להקליט
צ'או.