איך זה שתמיד אבל תמיד נושא המיגון יוצא מכל פרופורציה?
אתם רוצים ממוגן? אז מה דעתכם על מרכבה סימן 4 עם מעיל רוח. מספיק ממוגן לטעמכם או שרצוי שגם בתוכו ירכבו עם מגפיים, חליפת עור, מגן עמוד שדרה מלא וכפפות? נומקס טוב או שחייב עור?
מה הקשר בין אריאל אלסיבוני בווילי בג'ינס וטישרט לבין רכיבה במסלול. אין קשר. אבל אני בטוח שתמציאו לי קשר עם האידיאולוגיה הסדורה שלכם לגבי מיגון כנגד אב"כ בעודך רוכב על דו"ג לעבר האפוקליפסה.
כבר באירופה מרקז, רוסי, לורנזו, דובי, וינאלס ועוד כמה דגי רקק בספורט המוטורי רוכבים בפאדוק וסביב המסלול על הקטנועים שלהם בלי קסדה. בלי כפפות. בלי מגני ברכיים. שומו שמיים. מה הם מבינים ואיך הם מרשים לעצמם לחזור לפיט ליין אחרי התרסקות ב 200 קמ"ש בהרכבה על קטנוע עם קסדה ביד. מה, הם לא יודעים שאפשר למות מטראומה בראש גם מבומבה ב 30 קמ"ש?
אז כן, אני רוצה בדיוק כמו שם. ממוגן טיפטופ ברכיבת מסלול. אני גם בעד מגן עמוד שדרה מלא. אבל זב רק אני. והאיטלקים שם זה חובה.
ובשאר הזמן, תניחו לא. אלסיבוני או אברהמי לעלות לווילי כזה או אחר בלי לצקצק בפורום. בעצם, תעשו מה שבא לכם.
ולגבי הכביש הציבורי, אני מזמין אתכם לרכב ביום הכי חם בשנה עם חליפה וואן פיש מעור ולמות מהתייבשות במקרה הטוב או ממכת חום במקרה הרע. וכידוע, יש הבדל גדול בין קצת מת למת לגמרי. תשאלו את רובין רייט.
איללכא...וסובבו בגז

ציטוט ההודעה בתגובה