היי,
אני רוצה להתקין ארגז לCB שלי. צריך מקום לקסדה שרשרת גדולה (שאנעל איתה את האופנוע כשאגיע לעבודה).
איזה גדול (בליטרים) אני צריך לדעתכם? כמובן שגם אסתטית יהיה יפה על האופנוע ולא סתם "תקוע".
תודה
היי,
אני רוצה להתקין ארגז לCB שלי. צריך מקום לקסדה שרשרת גדולה (שאנעל איתה את האופנוע כשאגיע לעבודה).
איזה גדול (בליטרים) אני צריך לדעתכם? כמובן שגם אסתטית יהיה יפה על האופנוע ולא סתם "תקוע".
תודה
לי יש ארגז של GIVI בנפח 45 ליטר על ה CB500X. נכנסים אליו תיק גב, כיסוי לאופנוע, מנעול דיסק ואוכל. פעם אחת הכנסתי אליו גם שרשרת, וקסדה יכולה להיכנס אליו, אבל אני לא משתמש בו בשביל שני אלו. המחירים לנפח הזה נעים מ 450 ש"ח לארגז סיני וצפונה בהתאם לאיכות ולקיבולת.
קסדה ושרשרת כיסוי ומנעול יכולים להיכנס (כולם ביחד או שצפוף ?)?
לא חושב.
חוצמיזה, לא ממש ברור לי מתי יוצא להסתובב עם כל הדברים האלה ביחד בארגז.
ייצא לי ברגע שאני נוסע לעבודה. צריך לקשור עם מנעול דיסק ושרשרת לעצם מקובע. 45 ליטר מספיק?
על ה500x שלי התקנתי 48 ליטר,
2 קסדות נכנסות בכיף.
ביומיום הכיסוי בפנים, שרשרת לפעמים, קניות בסופר, בכיף.
ה"חיסרון"- ארגז גדול יוצר נדנוד כלשהו במהירות גבוהה.
45 יספיק לך . חוצמיזה, קנה רשת גומי נמתחת ובמקרה שהארגז מלא הצמד את הכיסוי למושב מאחור.
Sent from my ONEPLUS 3T using Tapatalk
חחחח. ברוראז מה הגודל שצריך? בגדול ארגז זה מכוער אבל אין ברירה. מה הגודל המינימלי שיספיק כדי שיכיל קסדה או שרשרת+כיסוי (לפי הגדול כמובן)
אה,
תודה ראסטי על ההבהרה, כמובן שלזה התכוונתי
(אין אפשרות לערוך הודעות בתת הפורום הזה).
ככה זה נראה אצלי:
IMG-20170710-WA0006.jpg
דבר אחד שחשוב שתיקח בחשבון, בספר רכב של האופנוע מצויין בכמה מקומות (וגם על האופנוע) שהמשקל המקסימלי למטען הוא 11 ק"ג. בבדיקות שעשיתי השרשרת שלי שוקלת משהו כמו 6 ק"ג, ביחד עם מנעול דיסק וכיסוי אתה תגיע לסביבות ה 8 ק"ג. אם תוסיף עוד משהו (תיק עבודה נניח, או עוד קסדה) אתה תגיע למשקל המקסימלי. שים לב לזה.
אני אישית מחפש גיו'י טרקר אחורי ותושבת.
צריך לקבץ עוד בנאדם שניים ו וכל לקבל אולי אחלה מחיר קבוצתי על זה.
^^^
אם תחפש סט מזוודות צד של ג'יווי בקבוצתית, אשמח לדעת.
לגבי המשקל - אני מקפיד להחזיק בבית ובעבודה שרשרת מסיבית ובארגז יש לי שרשרת קלה יותר לעצירות מזדמנות או יעדים לא קבועים.
מצאתי על מה לקטר הוינקר של ימאהה נושר!!!
SIC TRANSIT GLORIA MUNDI
כתבתי לך בפרטי