אחלה חלום ואחלה הגשמה - ברוך הבא לעולם המונסטרים.
:-)
אחלה חלום ואחלה הגשמה - ברוך הבא לעולם המונסטרים.
:-)
במוטו ג'יפי אם שמת לב חלקם בזמן בלימה לא רק שלא חובקים מיכל הם מוצאים רגל.
חביקת אובייקט חלק רק מצדדיו בבלימה חזקה לא ממש עוזר, אתה בתת מודע משתמש בידיים כדי למנוע ממך להחליק.
בכל מקרה כמו שאמרתי חביקת מיכל זה סגנון רכיבה שבישראל אימצו ובחו"ל פחות אין כאן נכון או לא רק העדפה.
אני לא שואל מה נכון ומה לא, פשוט פתוח לעוד אפשרויות ולכן שאלתי.
להשען על הכידון זה ברירת מחדל של כל מתחיל, השאלה אם זה לא מעמיס עוד יותר על הבולמים מקדימה. אם אפשר אשמח אם יפצלו את הפוסטים הרלוונטים לשרשור נפרד כדי לא להעמיס אל השרשור הנוכחי.
תתחדש. יש מדבקות אחיזה למיכל הדלק שמשפרות את תחושת האחיזה של הברכיים.
פעם, האופנועים היו מברזל והרוכבים מפלדה!
בשביל זה מוסיפים גריפים ומתאמנים לחבוק בכל הכוח. אחרי שאתה מתרגל את זה מספיק אתה לא נשען קדימה גם בבלימות חירום.
ותאמין לי אין כאן שום תת מודע שנשען קדימה בטעות. כשאני רוכב על חשמליים שאין מה לחבק עם הברכים אני מרגיש בכל בלימה חזקה טוב טוב איך אני נשען קדימה.
לא יודע מה עושים בgp, אבל בכביש החיבור עם האופנוע חשוב מאוד גם בלי קשר להעמסת משקל על הכידון. אם קורה משהו ואתה נכנס לאיזה החלקה או אפילו סתם מהמורה רצינית אתה רוצה להיות מחובר לאופנוע ולא להיות מטולטל לכל הכיוונים עם 0 שליטה.
תתחדש ,נראה מדהים! אז איך ה-09 לידו?..
הוצאת את האופנוע מהחברה?..
ולמרות הביטוח מקיף , ממליץ בחום לכיסוי על האופנוע . מונע מכל מיני עיניים רעות " להלשין".
תתחדש ותהיה זהיר כמה שאפשר ..
ואתה לא מתעייף מכך שאתה מעביר יותר משקל לידיים בבלימה?
ה MT זה שיר אחר. הוא הרבה יותר עצבני וחד, קצת מזכיר סוס רודיאו שרק מחכה להעיף את הרוכב מהגב.
למרות שהחליפו/שדרגו את הבולמים במהדורת 2017 עדיין הוא בועט ומקפץ ולא ממש נוטע ביטחון בכבישים שהם פחות ממושלמים.
כל פתיחת גז זו חגיגה שמהר מאוד יכולה להגמר בווילי או גרוע מזה. הוא ממש "שש אלי קרב". חוצמזה, לי באופן אישי מאוד הפריע
הרעש שהוא עושה בהילוך שישי/חמישי במהירות גבוהה... סוג של שריקה מעצבנת כזו (שיש האומרים שזה הרעש האופייני לטריפל בסל"ד גבוה).
אחרי הסיבוב המיותר (בדיעבד) שעשיתי עם ה MT, הלכתי הפעם על יד שניה במצב מעולה. בכל זאת, לא רציתי לקחת את הסיכון. זה לא זול.
בוודאי. כאן הוא ללא כיסוי למטרת התמונה (והשוויץ...)
עומד תמיד מכוסה גם אם זו הפסקה של כמה דקות.
תודה רבה. אני משתדל מאוד. עדיין לא מכיר אותו לגמרי ונוסע בעיקר במוד Urban שזה עם מנוע חתוך ב 50% והרבה ABS וכו'.
בשבילי זה הפוך בשימוש במיכל אני לא מרגיש שזה מוריד משקל מהידיים, אני גם לא מבין איך פיזיקלית זה יכול לעבוד כי בבלימה חזקה החיכוך בין הרגליים למיכל לא מספיק כדי לקחת עומס מהידיים.
אולי הישום באופנוע בעל תנוחות רכיבה רכונה קדימה (ספורט) זה שונה, אני לרוב רוכב על אופנועים בעלי ישיבה זקופה שם לא מצאתי הגיון לחבוק מיכל
היה לי את דגם ה-S במשך שנתיים.
לגבי הצג, אם תעביר אותו קבוע לתצוגת לילה תוכל לראות גם ביום.
אופנוע עם תאוצות מפגרות בכל סל"ד, שגורמות לתאוצות במחזור הדם.
נשמע שאתה נהנה ממנו, ובשביל שנהנה ממנו גם אנחנו תעשה לו חסד ותצלם אותו בגובה העיניים, בלי קשירה, עדיף עם נוף ברקע ותמיד תמיד מהצד של האגזוז.
אחרת הוא נראה כמו סתם אופנוע. ואחרי שרכבת עליו אתה בטח יודע שסתם אופנוע זה לא.
תתחדש.
תתחדש - רכיבות מהנות וזהירות בכביש.
כלי יפה בצבע הנכון.![]()
GTR1400 - הדרך המהירה לאיבוד רשיון. XV1900 - הדרך המהירה לאיבוד השמיעה והיכרות עם כירופרקט צמוד.
תתחדש!
כלי מגניב לאללה וסקסי ברמות..![]()
Aprilia Tuono V4 1100 Factory
be a racer club