או מכונה אמיתית במחיר שלא ישבור את הבנק.
הבאצ'י בינתיים שוברת את הבנק.
עד כמה ההבדל בין מקינטה רגילה לבריקה גדול ?
או מכונה אמיתית במחיר שלא ישבור את הבנק.
הבאצ'י בינתיים שוברת את הבנק.
עד כמה ההבדל בין מקינטה רגילה לבריקה גדול ?
תתחיל ממקינטה רגילה, ההשקעה קטנה. תוכל לחשוב את כל המחשבות האלו עם כוס קפה טובה ביד.
יש לי פיליפס סאקו כבר כמה שנים טובות, מטחנה פנימית, מקציף חיצוני לקיטור או מים חמים.
מרוצה, מערבב פולים, מחליף טעמים, תחזוקה מאוד פשוטה, פעם אחת בחייה נתקע הגיר שמניע את יחידת הגרופו (איפה שהמים זורמים דרך הקפה)
לא מבין מה אנשים מוצאים במכונות נספרסו למשל
Sent from my SM-G920F using Tapatalk
מקינטה זה אחלה דבר, רק לקנות קפה איכותי וטחון במקום שמתאים למקינטה, לא חייבים משהו יקר. אני גם לא מתלהב מנספרסו ודומיהם. הקפה במקינטה יוצא סופר חלק וחזק. אם כבר אספרסו מעדיף לשתות ממכונה גדולה ומקצועית בחוץ.
Tracer 900
אבל מה ההבדל בין מקינטה פושטית לבריקה ?
והאם האלו מאלומיניום בטוחות או שפשוט ללכת על הנירוסטה ?
ההבדל העיקרי הוא שלבריקה יש משקולת שיושבת על פתח היציאה של הקפה ובגלל זה המיצוי של הקפה בלחץ יותר גבוה והקרמה שמתקבלת הרבה יותר טובה.
הבריקה יותר יקרה אבל לדעתי שווה את זה. (באיטליה היא הרבה יותר זולה ואם מכירים מישהו שנוסע לשם זה מאוד משתלם כי זה יוצא במחיר של מקינטה טובה רגילה בארץ).
אם הקפה הוא לאדם אחד או לזוג המקינטה היא בהחלט פתרון טוב, אבל אם זה גם בשביל אורחים זה מסורבל ולוקח הרבה זמן.
כרגע אני משתמש במכונה של דלונגי ec680 שממצה את הקפה טוב מאוד (חשוב שהטחינה של הקפה תהיה נכונה).
Sent from my SM-N920C using Tapatalk