וואלה השקעתם, אבל נרדמתי.
8 אופנועי רטרו - כל ההיצע שיש בשוק הישראלי - במבחן השוואתי לא קונבנציונלי; "פנס עגול זה שיא המודה..."
http://fullgaz.co.il/?p=112732
וואלה השקעתם, אבל נרדמתי.
Honda Forza 750
בן 38, רוכב על אופנועים 22 שנה כבר, והוגה מטבע הלשון 'ילד A1'
איכותי ביותר!
העברתי כמה דקות בכייף ... נהנתי מהסרטון ההסברים ומהמוסיקה...
סבבה של סרטון.!
רמה אחרת.
התעוררתי וחלמתי שאני במקום אחר. שאפו
תודה כן ירבו.
הסרטון תענוג, רמה של חו"ל, מעביר הרגשה של כיף, פשטות וחופש-כמו הכלים האלה (חוץ מהבמוו...)
Tracer 900
זומר אתה עוד חייב לי הסבר... למה הסקרמבלר וה-XSR700 לא עונים בדיוק על ההגדרה שלי ל"אופנוע פשוט"?
אוקיי, לקח קצת זמן אבל הבטחתי ומגיע.. זה לא שה-XSR והסקרמבלר הם לא אופנועים "פשוטים", רק שהם לא יותר פשוטים מאשר, נניח, ה-MT07 שעליו ה-XSR מבוסס או המונסטר 796 שהסקרמבלר חולק איתו מנוע.
בזמנו אתה טענת שאתה רוצה אופנועים זולים ופשוטים ואני אומר שכאלה יש ולא מעט. השאלה מה אתה מגדיר פשוט וכמובן מה זה זול.. כי ה-XSR עולה מעל 60 אלף שקלים והדוקאטי מעל 70, שזה לא הרבה כסף ביחס לאופנועים גדולים ומתוחכמים אבל עדיין לא מעט כסף.
מבין השמינייה שבמבחן, דווקא אלו האופנועים הכי מודרניים, אולי למעט הבמוו שהוא לא ממש יותר "מודרני", פשוט יותר מגומר ויותר יקר משמעותית.
אהבתי- לא מבחן רגיל, לא מעשיר יותר מדיי מבחינת נתונים יבשים, אבל מגניב ביותר. שאפו.
מכולם רק הב.מ.וו מעוצב באופן מושלם.
כל החלקים משתלבים בהרמוניה כך שהוא נראה כיחידה אחת, זה הופך אותו מבחינה עיצובית למושלם, האחרים בכתבה לא הגיעו לבשלות הזו.