לא יודע לגבי חלקים אבל לדעתי הוא חלש. תבדוק משהו חזק יותר
אני בקרוב קונה את האופנוע הזה ממישהו, רציתי לדעת אם עדיין מייצרים חלקים לאופנוע הזה.
ואם לא אז אם חלק נשבר או מתקלקל מה אני עושה?
לא יודע לגבי חלקים אבל לדעתי הוא חלש. תבדוק משהו חזק יותר
איך אתה יודע שהוא חלש? נסעת עליו? וכל האופנועים שבקטגוריה שלו ובתקציב של10-15 אלף זה WR125 של ימאהה והוסקוורנה TE125. ההסווקרנה לא מייצרים חלקים ורוב הכלים שמוכרים הם ישנים ושחוטים
וWR אני לא כל כך אהבתי וחלקים יחסית יקרים. וגם לפי מה שקראתי זה ששלושתם הם עם אותו מנוע רק עם שינוים קטנים.
BAJA RR עדיין מיוצר על ידי חברת HM באיטליה.
http://www.hmmoto.it/it/prodotti/CRE-Baja-RR-4T-13
האם המותג עדיין משווק בארץ? האם היבואן עדיין מייבא חלקי חילוף? -את כל זה תצטרך לשאול ביבואן (אם לא יענו לך פה בפורום).
במקרה הכי רע: תצטרך לברר איך קונים באינטרנט מחו"ל... ופשוט לקנות חלקים מחו"ל (אם תצטרך).
דגמי ארבע פעימות של 125 הם אכן לא אופנועים חזקים. בד"כ מיועדים למוגבלי רשיון, וגם מחזיקים אותם לזמן מוגבל (קרש קפיצה כהכנה לעתיד למעבר לכלי קצת יותר איכותי).
גם אתה - ככל הנראה תחזיק את האופנוע הזה זמן קצר מאוד... ובסוף תשדרג - לכן לדעתי השיקול המרכזי שלך צריך להיות: לאיזה אופנוע יש שוק הכי טוב? איזה אופנוע תוכל למכור הכי מהר, בעתיד, כשתחליט למכור.
מבחינת יכולות וביצועים לא חושב שיש הבדלים גדולים - את כל דגמי ה 125 המרובעים: סביר להניח שאתה תקנה, ואחרי חצי שנה או שנה (מקסימום) תרצה כבר לשדרג.
מקווה שעזרתי.
יש לי רישיון A2 כבר מעל שנה ועוד לא היה לי אופנוע. אני מעל 18 ואני רוצה להנות בנתיים לפני צבא, אני מחכה לאופנוע כבר כמה שנים טובות. הבעיה היא שאני עדין תלמיד ואת הכסף אני השגתי מעבודה אחרי בית ספר , התקציב שלי הוא בין 10 ל15 אלף שקל.
למתחיל שבחיים לא נהג על אופנוע חוץ מהשיעורי נהיגה וזה היה בכלל קטנוע האופנוע עדיין יהיה לי חלש?
מה אתה ממליץ לעשות במצב כזה? אני יכול לעשות רישיון A1 אבל הבעיה שאין אופנועי דו''ש שמעל 125 בתקציב שלי.
נערך לאחרונה על ידי OG1234; 18-09-2017 בשעה 19:57.
אני הייתי מציע לך לשדרג לרשיון a1,
להגדיל את התקציב לאזור ה 20k
ולכוון ל250: klx או crf-l
אתה תהנה יותר ותחזיק אותו יותר זמן מאשר כל אופציה אחרת.
בכל הקשור ל 125: לפי איך שאתה מציג את זה: wr125 הוא האופציה היחידה שלך... אין הגיון לאדם עם תקציב כזה נמוך לקנות אופנוע בלי חלקים זמינים.
קח בחשבון שאחרי הקניה יש הוצאות. זה לא נגמר בקניית הכלי וזהו.
יש טיפולים, ועלויות ביטוח, ולקנות ציוד מיגון...
זה תחביב יקר. צר לי לבשר לך. אבל זו המציאות.
אני הייתי נשאר בתכנית המקורית. וצובר קצת נסיון.
אם תצליח להתגייס לצבא בלי לשבור את עצמך לפני זה, תגלה שלא כל כך יוצא לרכוב כשחוזרים גמורים בסופ"ש.
מאוחר יותר תוכל להחליט אם אתה מתקדם ומשדרג, או פורש מהתחביב.
בדקתי עכשיו יד2. klx250 2011.
10 אלף שקל