היתי רוצה לדעת מה אתם חושבים על מוטוגוצ', אגוסטה , דוקאטי.
אם באמת יש בהם משהו מיוחד או זה סתם שמות מנופחים של פעם .
סיבה להוציא יתר כסף ,כולל טיפולים\חלקים?
היתי רוצה לדעת מה אתם חושבים על מוטוגוצ', אגוסטה , דוקאטי.
אם באמת יש בהם משהו מיוחד או זה סתם שמות מנופחים של פעם .
סיבה להוציא יתר כסף ,כולל טיפולים\חלקים?
מוטוגוצי לא עומדים באותו הקו של דוקאטי ואמוי.
אחד כמוך, היה יכול להוציא עוד כמה מילים.
לא?
לאיטלקים יש פרארי,למבורגיני,מזראטי... וגם פיאט.
אבל מוטוגוצ' -זה לא פיאט?
נערך לאחרונה על ידי Busy; 23-09-2017 בשעה 18:45.
מוטוגוצי זה כמו אנפילד בעיניי, אופנועים מיושנים מאוד (להבנתי הבסיסית מאוד), חלק מאוד אמינים וחלק דולפים יותר שמן מהצי העיראקי.
אבל הכל שמועות ואין לי ניסיון על איטלקי
ניסיון על איטלקי אין לי.
מה שכן - לא אגיד שלא שקלתי להחליף את היפני שלי תמורת קאפונורד או ntx1200.
אגב 2 - שחכת את אפריליה.
יחי המלך המומנט
גילוי נאות ולכבוד_הוא_לי: חבר מערכת מוטו
לא הבנתי את פשר ההודעה שלך: אתה מתחיל בכך שהבנתך היא בסיסית בלבד, ושהיא נובעת משמועות בלבד. אתה ממשיך ואומר שמעולם לא רכבת על כלי שכזה ובטח שלא היית בעלים שכזה. אם כך, מאיפה הקביעה הכה נחרצת לגבי רמת הכלים ואמינותם? מאיפה הנחרצות לגבי נזילות שמן וכו'? לא עדיף פשוט לא להגיב כשלא יודעים?
אני אומנם עובד בשיווק אופנועי מוטו גוצי, אבל עוד לפני כן, הייתי לקוח מן המניין של אופנועי המותג. שמעתי את "השמועות" לגבי אמינות - כשחוקרים לעומק מגלים שמדובר על אנשים שהיו להם אופנועים מוזנחים בשנות ה-80 (אחרי שהיבואן דאז פשט את הרגל וכולם אלתרו חלקים במסגריה המקומית). מאז עברו 30 שנים... 30!
כבר יותר מעשור שנים שאין שום בעיה באופנועים הללו ואמינותם טובה מאוד מאז שנרכשו על ידי פיאג'ו (הקונצרן הדו גלגלי הגדול באירופה).
בעל חברה לכתיבת תוכן ופרסום דיגיטלי יוצר דופן ברשתות החברתיות.
אנליסט שוק (נותן שירות לעופר אבניר).
הכרובלוג
יום מסלול - המדריך המלא
שקלתי לקנות ועשיתי קצת מחקר על גוצ'י עם המסקנות הבאות:
1. מאז שפיאג'ו קנו אותם, בעיות האמינות נפתרו ברובן
2. מכנית כלי פשוט מאוד אין הרבה שיתקלקל
3. נכנס לקטגוריית "אופנוע עם נשמה". זה לא כלי יפני מדוייק לטוב ולרע (הכנס כאן הערות לגבי מדינת הייצור של כלי יפני כלשהו כאן)
4. חששתי קצת לגבי זמינות מוסכים אמינים. ממה שהבנתי אפשרי למצוא במידה ולא תרצה לטפל אצל היבואן. חלפים לא אמורים להיות יקרים
5. התמחור שלהם בארץ לדעתי ולצערי לא הולם את הסגמנטים עליהם מתחרים הדגמים השונים שמיובאים לארץ
6. שוק יד שניה קצת אנמי כי זה לא כלי נפוץ. מצד שני, רוב אלו שראיתי מפורסמים לא נשארו לנצח ביד 2 ונמכרו בזמן די סביר
בגדול החלטתי שהכלי הבא שלי כנראה יהיה גוצי אבל יש עוד הרבה זמן עד שזה יקרה
Sent from my Nexus 5X using Tapatalk
It's not about the speed. It's about the ride!
zoharrad -על מה אתה רוכב היום ?
שווה כל שקל.
גילוי נאות: ראה את החתימה![]()
DUCATI Monster 1200s
קטע, גם אני לאחרונה חולם הרבה על אופנועים, במיוחד איטלקים... גם הסתכלתי הרבה על מוטוגוצי לאחרונה. האמת שהמחיר של הV7 לא נראה מאוד מאיים (למרות העובדה שאין לי חצי שקל בבנק). וגם יש מונסטרים במחירים הגיוניים ביד2 וגם אפריליות למינהם.
בכל מקרה, אני אאלץ ל"הסתפק" בקטנוע איטלקי מס'2, ומחכה לי תקופה מעניינת עם הבברלי שצריך להגיע כל יום.
רק הערה קטנה, נראה שכל ההתיחסות כאן למוטו גוצי קשורה למודל אחד בלבד הv7 שהוא אופנוע נישה לא מתפשר.