תוצאות 1 עד 15 מ 54

אשכול: אופנוע איטלקי

תצוגה בשכבות

Senior Member הסמל האישי של KKatkov
    ציטוט נכתב במקור על ידי כRובי צפיה בהודעה
    כנראה שלא קראת מספיק. אחרת היית יודע שה-II זו סדרת המנועים של כל דגמי ה-V7 והסטון זה שם הדגם (רמת גימור). אם היית קורא מספיק, לא היית מתייחס לשניהם כאל 2 דגמים נפרדים. כמו שאמרו לך קודם - תקרא גם בפורומים של ימאהה וב.מ.וו ותגלה שלא הכל שירי הלל. כשנכנסים לפורומים ייעודים של מותגים ודגמים, רוב העיסוק שם הוא בתקלות או בתוספות. לא משתמשים בפורומים הללו כדי להעלות תכנים המפארים את הדגם.

לגבי ה-V9 ש"נתן לך בראש" () ולכן העדפת לראות בעצירתו הפתאומית כ"תקלה", הנה שפיכת אור על מה שכנראה קרה: זה רק ה-WISHFULL THINKING שלך . אני לא שמעתי לאחרונה על V9 שהגיע למוסך בשל תקלה.

בואו בבקשה נסכם כולנו שאם מישהו בפורום מבקש חוות דעת על אופנוע, אלו שעונים כותבים רק אם יודעים. ולא על סמך דוד של השכן אמר לי או "קראתי בפורום בחו"ל אז זה בוודאי יותר אמיתי, ונכון יותר סטטיסטית, הרי הוא כותב באנגלית!".

אם הפורום יאמץ נורמות אחרות, הוא יהיה כמו סתם עוד קבוצת פייסבוק..

אני מניח שאתה זוכר מי קנה את ה-RACER שלך, כך שאני מעודכן היטב בסיפוריו של האופנוע שלך-לשעבר.
    בשלב הזה, יש לי הרבה מה להגיד על גוצי V7 מבחינת אמינות (אפשר להגיד שמניסיון). עוד יותר "יש לי מה להגיד" על מוסך היבואן והאנשים שעובדים שם.
    כרוב, אני פשוט ממש מחבב גוצי ולא רוצה להרוס את השוק ל-10 יחידות שנמכרות כאן בשנה
    נערך לאחרונה על ידי KKatkov; 25-09-2017 בשעה 11:43.
    Ducati Multistrada 1100
    Alfa Guiletta 1.4 Manual