יש למישהו מושג למה מטרו הורידו את הZ והנינגה 300 מהאתר?
לי נאמר מסוכן מכירות שלהם שהדגמים האלו כבר לא מיוצרים ויוחלפו בגרסת 400 סמק בשנה הקרובה. לא נשמע לי אמין ולא מצאתי שום מילה על כך באינטרנט.
Sent from my HTC One_M8 using Tapatalk
יש למישהו מושג למה מטרו הורידו את הZ והנינגה 300 מהאתר?
לי נאמר מסוכן מכירות שלהם שהדגמים האלו כבר לא מיוצרים ויוחלפו בגרסת 400 סמק בשנה הקרובה. לא נשמע לי אמין ולא מצאתי שום מילה על כך באינטרנט.
Sent from my HTC One_M8 using Tapatalk
זה כזה מתבקש שההיסטוריה תחזור.
תמיד טענתי שהיפאנים היו הראשונים להגדיר קטגוריית מתחילים מוצלחת (עד 400 סמ"ק ו-53 כ"ס) - ולמלא אותה בכלים לכל טעם וכיס.
דיוורז'ן 400, KLE/GPZ, בנדיט 400, CB400 SUPER FOUR, RF400, SV400, ZZR-400, טראנסאלפ 400...
תחזירו לנו את מטחנות-האורז בגודל הנכון!
Ducati Multistrada 1100
Alfa Guiletta 1.4 Manual
טוב אז אם מישהו מתעניין, לאחר ביקור בסניף מטרו חיפה התברר שדגמי האופנועים z ונינגה 300 כבר לא מיוצרים ולא נמכרים כחדשים בגלל תקן היורו 4, שכאמור הדגמים האלו לא עומדים בתקן.
יוחלפו בדגם 400 סמ"ק באמצע 2018.
Sent from my T5 using Tapatalk
1. יכול להיות שמטרו חיפה טועים (או מטעים בכוונה).
2. לא אופתע אם מטרו החליטו שהתחרות הפנימית בין ה-R3 לנינג'ה 300 לא טובה להם. אם יותר משתלם להם למכור R3, הם יכולים להפסיק לשווק את הנינג'ה 300 בתירוץ כה או אחר.
3. עם זאת, יכול להיות שהדבר נכון חלקית. ייתכן והמנוע של הורסיס עבר עדכונים מסויימים כדי להתאים ליורו 4, ולהכניס את אותם עדכונים בנינג'ה יעלה 50$ לאופנוע - אז קאוואסקי אמרו חלאס, גם ככה עוד חצי שנה יהיה 400 - והפסיקו לייצר את הדגם. לא נשמע לי סביר, אבל מי יודע?
Ducati Multistrada 1100
Alfa Guiletta 1.4 Manual
מה שאותי הכי מטריד זה, שלא מצאתי אף מילה בנושא, לא על הפסקת הייצור של דגמי ה300 ולא על הדגם העתיד לבוא.
מילא על הZ אין הרבה מידע ומה שיש מגיע בעיקר ממלזיה, אבל הנינגה 300 נפוץ ומוכר בכל העולם.
ייתכן ומדובר באמת בקומבינה של מטרו. בכל מקרה, הזמן יגיד את שלו.
לא משתלם, סבבה אל תביאו.
למה להמציא אגדות וסיפורים?
אבל שמע אני סתם טוחן מים, נחיה ונראה.
שאלה, האם כדאי לקנות z300 עכשיו שהיבוא / ייצור שלהם יפסיק בארץ? אני חושש מנפילת ערך כלי מפגרת או חוסר ביקוש בגלל שאי אפשר יותר להשיג אותו חוץ ממיד 2.
אני חשבתי על הZ300. חזק מאוד
חשבת על Z300 חזק מאוד?אני חשבתי על הZ300. חזק מאוד
יעני, חשבת חזק?
או שמצאת Z300 חזק? איפה, אם זה לא סוד? כי אני ראיתי רק עגלות.
Ducati Multistrada 1100
Alfa Guiletta 1.4 Manual
בכל מקרה לא ענית על השאלה שלי..
כדאי לי לקנות אותו אם הוא לא מיוצר יותר? (אותה שאלה לגבי הנינג'ה 300) או שעדיף לי להסתכל על R3 או MT03 שכן נמצאים באתר.
אופנוע לא קונים לפי מה כדאי ולא כדאי, זה לא קטנוע. אופנוע קונים לפי הרגש
חחחח מה יש לאנשים פה?
בסדר רגש רגש, אני מרגיש שהZ300 מתאים. עכשיו יבוא יום וארצה להיפטר ממנו, הוא ימכר במחיר נורמאלי או שלא יהיה עניין לדעתכם ממקרים בעבר שיצור של אופנוע פסק?