מישהו?
האופציה הבאה היא דיאלים S3 250, הוא יחסית זול.
אהלן, עברתי טסט לA1 לפני כמה ימים ואני מחפש קטנוע לנסיעות בינעירוניות.
אני מחפש כלי שיכול לנסוע בבין עירוני מרחק של בערך 25 ק"מ לכיוון במשך 4 או 5 פעמים בשבוע.
התקציב שלי הוא בערך 15K לא כולל מיגון.
חשוב כלי שיהיה נוח לגובה של 185.
אני עדיין מנסה להבין עד כמה זה חשוב ABS- אני מניח שלמי שזה אפשרי עדיף שיצטייד בכלי עם ABS.
אז למה כל הקטגוריה של 250 לא הכילה ABS עד לפני שנה?
המסע שלי לבחירת כלי יתחיל באחת מסוכניות הטרייד אין, כדי לנסות כמה שיותר כלים, אבל חשבתי להתייעץ איתכם על דברים שכדאי להסתכל עליהם.
אם אני הולך על כלי שמעל 300 סמק ושיש לו ABS. ומוכן לספוג את העליה בביטוח, אז יש לי או את הדאון טאון 300 או קווסאקי J300, הבנתי שזה אותו כלי בתכלס.
יש הבדלים מבחינת הווראיטור והמנוע או שזה אותם החלקים?
תודה!
מישהו?
האופציה הבאה היא דיאלים S3 250, הוא יחסית זול.
היה לי דיאלים s3 125 שעשה 35-55 ק''מ על בסיס יומי ונסע יופי. ה 250 עדיף כמובן, בטח כשהביטוח עולה אותו דבר.
עשיתי רישיון A1 כדי לקנות מעל 250.
אני עושה את אותו המרחק בערך (הרצליה - ת"א) על בסיס יום יומי על הונדה SH300 ומאוד מרוצה. לפני זה הייתי על XMAX250 שגם מתאים למשימה ללא ספק ולא היו איתו שום בעיות - אבל ההונדה כלי יותר טוב.
האם המרחק שאתה עושה הוא בכביש פתוח? בפקקים? במישור? בהרים? כי מהתאור שלך כל כלי 250 יספיק ואפילו 125 יעמוד במשימה (אבל פחות מומלץ).
במישור, עם פקקים, אבל כשהדרך פנויה אנשים נוסעים שם ב 120 בכיף ואני צריך כלי שיגיע לזה בקלילות.
הבעיה זה ה ABS.
אפשר לשאול למה אתה נעול על ABS?
אימון יותר משמעותי למצבים מסוכנים ואין לו תחליף טכנולוגי.
אף קטנוע 250 לא מגיע ל 120 קמ"ש אמיתיים בקלות,המהירות המירבית שלהם היא באזור 130-140 קמ"ש - תשים לב שהשעונים תמיד מזייפים למעלה,זה עניין בטיחותי.
לגבי הקווסאקי ממה שאני יודע אלה אותם כלים בדיוק,אולי למעט פיצ'רים זניחים.
לא נעול על ABS בכלל.
מחפש קטנוע שגם יתאים למידות שלי(שכחתי לרשום את זה בפוסט הראשון) גובה 185 על 90 קילו.
שמעתי שהקווסאקי J300 קצת צפוף.
למה לא ללכת לחנויות?
לפחות להתיישב?
אני חשבתי על קטנוע -ישבתי על כולם שהיה אז.
אני 182 -הכי נוח היה סוזוקי בורגמאן,סאן יאנג 300 לא רע -הונדה 300.
הקווסאקי-לא נוח
אני בכל מקרה הולך לשבת עליהם, אבל חשובה לי הדעה שלכם מאיזה קטנועים להתרחק.
אם אני אצליח למצוא דאון טאון 300 במחיר סביר זה בהחלט אופציה טובה.
עד כמה הדאון טאון 300 שנתון 2012-2015 גניב?
למה לא היה לך נוח הקוואסקי?