תוצאות 1 עד 7 מ 7

אשכול: מבחן השוואתי: קטנועי 300 סמ"ק

צפייה משולבת

עורך ראשי FullgaZ הסמל האישי של אביעד אברהמי

מבחן השוואתי: קטנועי 300 סמ"ק

עימתנו ראש בראש בין ארבעת קטנועי ה-300 סמ"ק שקיימים בארץ - קימקו דאונטאון 350, ימאהה איקסמקס 300, סאן-יאנג קרוזים 300 ופיאג'ו בוורלי 350; ויש גם אופציה בטיחותית - פיאג'ו MP3 תלת-גלגלי.

http://fullgaz.co.il/?p=125712

Member
    אני הלכתי על הבברלי בסוף.
    היה לעופר אבניר מחיר מבצע בחודש האחרון, זול אפילו מהדאונטאון וזה היה משתלם.

צריך זמן להתרגל לכלי הזה, המושב לא דומה לשום דבר שהיה לי, תנוחת הרכיבה שונה משמעותית וקרבית מאוד, אתה מרגיש מאוד "על הכביש".
    הרגליים בולמות המון ומשתתפות בעבודת הבולמים (בגלל תנוחת הישיבה) וזה מעולה כי זה לא דופק את הגב. אפשר לעמוד על הכלי כמו אופנוע שטח, לא היה דבר כזה בXEVO.

פיזית הוא מרגיש כמו וספה, הכלי צר!!! מאוד ! לא קרוב לגודל של האחרים בקטגוריה, אפילו ב250.
    זווית הצידוד של הכידון היא עצומה, אם בסיס הגלגלים לא היה ארוך, הוא היה מסתובב כמו מובי במקום.
    החסרון המשמעותי זה מקום האחסון, חבל, כי כבר הקטינו את הגלגל האחורי ל14 מהבברלי הראשון, ומקום לשתי קסדות זה הכרחי היום.
    אני תמיד הייתי עם עוד קסדה עליי בXEVO ובהרבה מקרים יצא לי להקפיץ אנשים בספונטני ואני לא אוהב ארגזים על הכלים שלי, אז או שאני אהיה קצת אגואיסט לתקופה הקרובה, או שלא תהיה ברירה.
    בכל כלי רכב יש פשרות, זאת פשרה קצת כואבת.

אבל אני זוכר שקניתי SH125 עם ארגז, ואחרי כמה חודשים זרקתי אותו לפח (הוא קצת הפריע בהשכבות) ומאז הייתי פשוט סוגר את הקסדות על המושב ומתפלל (פעם אחת זה לא עזר וגנבו) אבל נסעתי מאושר מאז וזה ללא ספק הכלי הכי טוב ומהנה שרכבתי עליו. אז צריך לחכות ולראות מה יהיה...

Member
    ציטוט נכתב במקור על ידי Mortar צפיה בהודעה
    אני הלכתי על הבברלי בסוף.
    היה לעופר אבניר מחיר מבצע בחודש האחרון, זול אפילו מהדאונטאון וזה היה משתלם.

צריך זמן להתרגל לכלי הזה, המושב לא דומה לשום דבר שהיה לי, תנוחת הרכיבה שונה משמעותית וקרבית מאוד, אתה מרגיש מאוד "על הכביש". כמו אופנוע אני מניח
    הרגליים בולמות המון ומשתתפות בעבודת הבולמים (בגלל תנוחת הישיבה) וזה מעולה כי זה לא דופק את הגב. אפשר לעמוד על הכלי כמו אופנוע שטח, לא היה דבר כזה בXEVO.

פיזית הוא מרגיש כמו וספה, הכלי צר!!! מאוד ! לא קרוב לגודל של האחרים בקטגוריה, אפילו ב250.
    זווית הצידוד של הכידון היא עצומה, אם בסיס הגלגלים לא היה ארוך, הוא היה מסתובב כמו מובי במקום.
    החסרון המשמעותי זה מקום האחסון, חבל, כי כבר הקטינו את הגלגל האחורי ל14 מהבברלי הראשון, ומקום לשתי קסדות זה הכרחי היום.
    אני תמיד הייתי עם עוד קסדה עליי בXEVO ובהרבה מקרים יצא לי להקפיץ אנשים בספונטני ואני לא אוהב ארגזים על הכלים שלי, אז או שאני אהיה קצת אגואיסט לתקופה הקרובה, או שלא תהיה ברירה.
    בכל כלי רכב יש פשרות, זאת פשרה קצת כואבת.

אבל אני זוכר שקניתי SH125 עם ארגז, ואחרי כמה חודשים זרקתי אותו לפח (הוא קצת הפריע בהשכבות) ומאז הייתי פשוט סוגר את הקסדות על המושב ומתפלל (פעם אחת זה לא עזר וגנבו) אבל נסעתי מאושר מאז וזה ללא ספק הכלי הכי טוב ומהנה שרכבתי עליו. אז צריך לחכות ולראות מה יהיה...
    תקנה מנעול אופנעיים וככה תוכל לנעול קסדה אחת על הקטנוע.

עורך ראשי FullgaZ הסמל האישי של אביעד אברהמי
    הבוורלי כלי אדיר, ואני די בטוח שאם היום הייתי קונה קטנוע בנפח הזה - זה היה הבוורלי.

Member
    ציטוט נכתב במקור על ידי אביעד אברהמי צפיה בהודעה
    הבוורלי כלי אדיר, ואני די בטוח שאם היום הייתי קונה קטנוע בנפח הזה - זה היה הבוורלי.
    אני הולך היום לישון רגוע חחח.
    אני עם קסדות 3/4 אז המנעול הזה פחות מתאים.

בסך הכל גם אני חושב שאני אסתדר איתו בחורף, מקסימום נקח איתי תיק קטן, ואם תהיה הרכבה בתכנון אז נקח קסדה אקסטרה במיוחד.
    מוכן להתפשר על דברים מסוימים אם בשורה התחתונה אני נוסע בכיף, זה מה שחשוב לי. אני חייב להגיד שבימים האחרונים שלי עם הXEVO זה היה כמו זוג שהחליט שהוא מתגרש אבל עדיין צריך לגור ביחד, נשאר מעט כבוד, לא הייתה אהבה גדולה.

Junior Member
    גם אני נגד ארגז, ואני מאמין שאצלח את החורף עם קסדה אחת וציוד חורף, אבל היי לפחות הארגזים של פיאג'ו בצבע האופנוע/כסא נראים טוב.

אם אתה בעניין של לקשור קסדה אחת, לפחות תוסיף עוד הגנה:
    https://www.amazon.co.uk/Anti-Theft-.../dp/B0156TD3IK

Junior Member
    התכוונתי לזה:
    http://www.vespamontreal.com/en/piag...-lock-top.html

ציטוט נכתב במקור על ידי אביעד אברהמי צפיה בהודעה
    מוזר, לא ראית את המנצח בפולגז? ⁦;-)⁩