DUCATI SCRAMBLER
DUCATI SCRAMBLER
לאחרונה הסתובבתי טיפה בחנויות,היתי גם בדוקאטי....התיישבתי על 797 ,נירא ומרגיש " חתיכת חיה".כלי מדליק מאוד.
מול 797 הscramler נירא .....1/2 אם לקחת בחשבון מחיר זהה- בכלל.
פשות ופרימיטיבי
אמת - התלהבתי מ797 - במה הוא שונה מ796?
במקום scrumbler היתי בודק את הV7 גוצ'י.
לפני החארלי![]()
נערך לאחרונה על ידי Busy; 09-10-2017 בשעה 16:45.
כאחד שלפני כשנה וחצי רכב על האיירון 883 בדגם הלא מוגבל במשך יומיים באוקראינה, הנה 2 הסנט שלי:
תנוחת ישיבה נוחה מאוד לטעמי, בניגוד לרוב הקרוזרים שנשענים לאחור יחסית, על הספורטסטר הכידון די קצר, כמעט כמו דראג-באר, מה שמאפשר לך להשען מעט קדימה לתנוחה שלדעתי הייתה נוחה להפליא, גם במהירויות בין-עירוניות.
התאוצה שלו סבירה ביותר, הגיע מ-0 ל-100 בקלות יחסית, מהיר בערך כמו ה-GS500 שלי, אולי קצת פחות. המיכל די קטן ובגובהה 1.88 לא באמת הצלחתי לתפוס אותו עם הברכיים, אבל האופנוע לא הרגיש צפוף גם לאחר רכיבה ממושכת. צליל הארליסטי טיפוסי, מעט מסורס עם אגזוז סטוק, שום דבר שמערכת פליטה חלופית לא תפטור.
ההילוך השישי חסר לי, מ-100 קמ"ש בערך המנוע מורגש ועובד בסל"ד גבוהה ממה שרציתי, ומרגישים אותו "עובד".
בכביש ישר - מאוד יציב, בפניות חדות מרגישים מאוד את המשקל, מתמודד עם בורות בכביש לא רע בכלל. בסה"כ - אופנוע חמוד לאללה.
הייתי ממליץ לעשות נסיעת מבחן, ולבדוק גם את ה-VN900 של קוואסאקי שמציע חבילה דומה, אבל לטעמי מאסיבי יותר בגודל ויותר "מפנק", בייחוד אם אתה מתכנן להרכיב (מה גם שעל הספורטסטר אין מושב מורכבת כסטנדרט ולא ידוע לי אם מייצרים אחד).
3> Honda NC700X 2012 - Chrissy
106,200KM and counting
Not all who wander are lost