בתגובה לשאלה ששלחתי בפייסבוק, נאמר לי מהיבואן שהם אמורים להגיע מתישהו בדצמבר, מחכה בקוצר רוח
זה אחד הכלים החשובים של ב.מ.וו בתקופה האחרונה, אם לא החשוב שבהם, למרות הנפח הצנוע - 313 סמ"ק; רכבנו על ה-G 310 GS בהשקה העולמית בספרד.
http://fullgaz.co.il/?p=126103
![]()
בתגובה לשאלה ששלחתי בפייסבוק, נאמר לי מהיבואן שהם אמורים להגיע מתישהו בדצמבר, מחכה בקוצר רוח
יש הבדל די גדול בין הביקורות של אתרי החדשות לבין רוכשים חדשים שמפרסמים בפורומים.
אני לא אתחיל להכנס לפרטים כי עוד לא יצא לי לרכב עליו בעצמי אבל ממה שקראתי, חוץ מהלוגו אין שום דמיון בין הגרמני לסיני.
אני מבין את הצורך בכלי כניסה זול אבל לדעתי חסרים לו איזה 200 סמ״ק ו-10 כ״ס.
תמיד "חוסר כוח"
313 סמ"ק, 34 כ"ס
- חסרונות: עוד קצת כוח מנוע לא היה מזיק
אתמול קראתי כתבה על דוקאטי 797
803 סמ"ק, 73 כ"ס
- חסר כוח מנוע
- כמה כבר כוח צריך,שלא יהיה "חוסר"?
הייתי אומר שבהתאם למחיר.
הדיוק זול ממנו ומניב 44 כ״ס מ370 סמ״ק.
שלא כמו ה-BMW, דיוק 390 רץ כבר כמעט 5 שנים ויש כבר לא מעט מוסכים שמכירים את הבעיות שלהם ויודעים לטפל בהם.
הדיוק נמכר ב-4600 יורו.
שתבינו ש-5800 יורו הוא מחיר OTD של CB500x חדש.
במחיר הזה הייתי מצפה לגרסה זולה של ה-650gs של שנות ה-2000.
מנוע rotax סינגל מכוון בדיוק ל-47 כ״ס.
אם כבר... מי שיש לו נסיון,יכל להגיד -לא פעם שמעתי שהF650GS "לא ממש סוחב" -מה לגבי 700GS?
התיישבתי בחנות עלה700GS ,ממש היה נוח ולא כבד
ה f700gs הוא גרסא 'מוקטנת' של ה f800gs. לשניהם אותו מנוע 800cc, רק מכוון שונה. קשה לי מאוד להאמין ש'חסר' לו כוח.
Tracer 900
כשאתה רוצה לשמור על יחסים טובים עם היבואנים שמספקים לך אופנועים לנסיעות מבחן, אתה לא באמת יכול לקטול את האופנועים שלהם עם ביקורות מכאיבות, אבל בשביל לנסות לשמור על איזו שהיא אותנטיות בפני הקוראים שלך אתה כן חייב לתת pros and cons, כנראה שהכי קל לבחור בקצת חוסר בכח מבלי לפגוע בתדמית שהיבואן מנסה לצייר לאופנוע שלו.
Sent from my T5 using Tapatalk
לא ברור מדוע מתקבל הרושם בכתבה שמחיר האופנוע הצפוי כ-41,000 שח הוא מחיר מצוין ותמורה טובה לכסף. אולי מוטב היה להסתפק בעובדה שמחירו של האופנוע הזה ברוב המדינות בהן ישווק הוא אטרקטיבי, ולצפות לתמחור דומה פה בארץ, בשוק חדש וצפוף של אדוונצ'רים קטנים. האופנוע הזה מבוסס כמעט לגמרי על אחיו הנייקד שכמדומני מתומחר נמוך יותר.
כנירא בגלל ש צירוף מילים ב.מ.וו אדונצ'ור ו40 אלף - נשמע טוב,כי הכי קרוב זה 700 ב70 אלף.
בכל אופן מעניין אם הוא יכנס לשוק ולא רק לאולם התצוגה.
אם היו מורידים מחיר של 700 - היה טוב.
התעניינתי ביד2 - 700 GS קיים ב כמות 1.
מה זה אומר ,בגדול?
נערך לאחרונה על ידי Busy; 11-10-2017 בשעה 18:15.
זה אומר שזה לא mt, ומי שבד''כ קונה את הכלי, לא מחליף כלים כמו גרביים.