תוצאות 1 עד 15 מ 25

אשכול: משעמם או שמייח?

צפייה משולבת

חבר מערכת FullgaZ
    ציטוט נכתב במקור על ידי השושנים צפיה בהודעה
    ההבדל בין אוגר לחולדה הם שלאוגר יש יחסי ציבור טובים יותר!

אופנוע קונים מאהבה, הוא קנייה רגשית, מהלב. הלב רוצה מה שהלב רוצה ואתה עיוור לדברים
    אחרים. אז אם זה מה שאתה רוצה וזה מה שעושה לך טוב, לך עם הרעל שלך ושכל מי
    שמסביב יתפוצץ. מה אכפת לך.
    אולי למכרסם ששמו אוגר יש יחסי ציבור טובים יותר מהמכרסם ששמו חולדה כי האוגר אינו אחראי לשתיים מהמגפות הגדולות בהיסטוריה של המין האנושי. החולדה מנגד, חיסלה מיליונים על מיליונים במגפת דבר במאה השישית ובמגפה השחורה במאה ה 14. רק היתוש קטלני מהחולדה.

מאהבה אני רוכב. את הרגש אני שם בהקפאה כשאני מתעניין באופנוע חדש.
    שמייח או משעמם, לטעמי, זה בולשיט מטורף. תוצר של יחסי ציבור ועדת רוכבים שעסוקה בלהזין את יחסי הציבור. ה GS500 של סוזוקי נחשב לוואחד אופנוע משעמם בעוד ה GPZ500 של קוואסקי היה אופנוע מעניין. דינמית, העז היה טוב בהרבה מה GPZ.

אני מסכים שרצוי לרכוש אופנוע שהלב מתחבר אליו אבל מי שאינו נוהג להחליף אופנועים כמו גרביים, רצוי שיבדוק היטב צדדים אחרים.

איללכא...ורכיבות שמחות

Senior Member הסמל האישי של השושנים
    ציטוט נכתב במקור על ידי נעם 1 צפיה בהודעה
    אולי למכרסם ששמו אוגר יש יחסי ציבור טובים יותר מהמכרסם ששמו חולדה כי האוגר אינו אחראי לשתיים מהמגפות הגדולות בהיסטוריה של המין האנושי. החולדה מנגד, חיסלה מיליונים על מיליונים במגפת דבר במאה השישית ובמגפה השחורה במאה ה 14. רק היתוש קטלני מהחולדה.

מאהבה אני רוכב. את הרגש אני שם בהקפאה כשאני מתעניין באופנוע חדש.
    שמייח או משעמם, לטעמי, זה בולשיט מטורף. תוצר של יחסי ציבור ועדת רוכבים שעסוקה בלהזין את יחסי הציבור. ה GS500 של סוזוקי נחשב לוואחד אופנוע משעמם בעוד ה GPZ500 של קוואסקי היה אופנוע מעניין. דינמית, העז היה טוב בהרבה מה GPZ.

אני מסכים שרצוי לרכוש אופנוע שהלב מתחבר אליו אבל מי שאינו נוהג להחליף אופנועים כמו גרביים, רצוי שיבדוק היטב צדדים אחרים.

איללכא...ורכיבות שמחות
    החולדה העבירה נגיף שהסתובב והייתה לא יותר מנשא בעל כורחה, גם היום חיות בעולם מיליוני חולדות
    אבל המגיפה השחורה לא חזרה שוב. ויש גם כאלה שמגדלים חולדות כחיות מחמד.

שפני הסלע החמודים אחראים על הפצת שושנת יריחו שהולכת ומתפשטת בארץ, וכלבים היו האחראים
    על הפצת מחלת הכלב במאה הקודמת.

הטבע חזק מכל תרגלי יחסי ציבור וזו לא אשמת החיה.

העז נחמד ככל שיהיה היא אחד מבין 3 אפשרויות בחירה לשוק מצומצם (עד 500) בהוויה של התקופה.
    היינו אופנוע הכי הכי שניתן לדרגת רישיון בינונית.

ההונדה CB היה המוצלח שבחבורה כי הוא היה עונדה
    ושכזה היה אמין, יקר ולא התאים לכל אחד. (הערה לעצמי: יהיה פרויקט מעניין לחדש אחד כזה היום...).

הסוזוקי היה נפוץ, בעל יבואן וותיק בארץ והראשון ששבר את החרם היפני (תבדקו בגוגל) ובגלל שהוא היה
    במספרים הגבוהים ביותר העדר נע בעקבותיו.

הקאווסאקי היה המהיר ביותר והמנוע הכי מתוחכם בשכונה, לא פשוט לטיפול (אז) והרבה חסרי ניסיון
    רוכבי 500 סמ"ק התפוצצו אייתו בגלל המהירות וחוסר הניסיון. החזקת השבר וחוסר הידע פשוט גמרו
    אותו והוציאו לו שם רע.

כל האופנועים האלה החליפו ידיים מהר יותר מתחתונים של טירוני גולני, ולכן למצוא מי מהם במצב טוב
    היה חוויה נהדרת.

יאללה ביי
    פעם, האופנועים היו מברזל והרוכבים מפלדה!

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם אשכולות חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך
  •  
Single Sign On provided by vBSSO