ציטוט נכתב במקור על ידי KKatkov צפיה בהודעה
כשקניתי VFR750 העפתי אותו אחרי שבוע, כמוני כמוך , קניתי ER6 מהניילונים, שבוע רכיבה ואולי פחות הספיקו לי להבין שהכלי לא בשבילי ... והלכתי לקנות GTR1400 משומש
לא מצטער, למרות שה-ER6 ידע לקחת פניות מהירות (הכל יחסי ) , להאיץ (נניח ש.. ) ועלה רבע.
ציטוט נכתב במקור על ידי השושנים צפיה בהודעה
ההבדל בין אוגר לחולדה הם שלאוגר יש יחסי ציבור טובים יותר!
אתה חדש בתחום ולכן עדיין מתלהב מהרכיבה עצמה, מבחינתך כל רכיבה היא חוויה
וזה נהדר, אצלי היה אותו הדבר, רק שאחרי כ-35 שנות רכיבה אתה מתחיל לפתח
טעם ברכיבה, יש לך העדפות מסוימות ואתה אוהב דברים נוספים.
אני מניח שאצלנו ( הקשישים ) מתפתח כיוון מסויים. אני לדוגמה לא אוהב אופנועי ספורט טהורים, פלח השוק הזה לגבי אמורפי ולא מעורר שום עניין למעט אולי ZZR1400 או היאבוסה אוהב נינוחות מגובה בכוח רב...

אופנוע משעמם הוא אופנוע שעושה הכל, עד גבול מסוים וברור ו...זהו. זו תחושת בטן סובייקטיבית לכל אחד מאיתנו.

מ

הארלי דיווידסון לקחו את יחסי הציבור האלה והפכו את הכלים שלהם למרות כל
החסרונות למשהו "אחר", אף אחד לא יחשוד בהם כמשעממים, כך גם האופנועים מאיטליה
אלה עם השמות האקזוטיים עבר המפוקפק שלפני עשור או שתיים איש לא היה סופר אותם.
היום תרעה (הטעות במקור) אותם עדרים עדרים....

אני אוהב לרכוב רגוע, לשיט, ליהנות מהדרך והנוף, אבל מתחת לקסדה מסתתר גם
הג'ינג'י הקוף ומדי פעם הוא מצליח להשתחרר ואז נפתחים שערי הגיהינום. וכשאלה נפתחים, רצוי
שתחזיק את נשק יום הדין, בין הרגליים. (ההבחנה מדברת לנשים וגברים כאחד!).
גם אני רוכב רגוע ... נו טוב משתדל ... אבל היום לראשונה אחרי למעלה משבועיים שלא רכבתי על השד השחור (הייתי בחו"ל) נפתחו גם נפתחו שערי הגיהנום ברכיבה מהירה מאוד, והשד השחור יודע ,אוהו בהחלט יודע לתת תאוצות ומהירויות בלתי שפויות בעליל...

אופנוע קונים מאהבה, הוא קנייה רגשית, מהלב. הלב רוצה מה שהלב רוצה ואתה עיוור לדברים
אחרים. אז אם זה מה שאתה רוצה וזה מה שעושה לך טוב, לך עם הרעל שלך ושכל מי
שמסביב יתפוצץ. מה אכפת לך.
כדי לסכם : העניין משעמם או לא אינה שאלה תלויית נפח לדידי. אני רוכב על אופנועי ליטר ++ ורוצה לומר לך שהיה לי אופנוע סיני בנפח 125 סמ"ק מההם עם צמיגים עבים איתו הייתי מטייל מידי יום בשדות המושב. לא היה מקום שלא נכנסתי אליו, עשה הכל כמו פרד צעיר ועקשן. לנסוע איתו על הכביש היה עינוי בגלל צמיגי קוביות שגרמו לקפיצות מעצבנות וערבוב תאי המוח שעוד נותרו לי בראש. מכרתי אותו בגלל פנצ'ר שלא היה לי כוח לתקן (עבודה של חמש דקות על השעון) ... ואני מצר על כך עד היום... את ההנאה שהוא גרם לי באיטיות ובגמלוניות שלו, לא קיבלתי באף אופנוע כביש.
לכן, כשאני בוחן אופנוע אם הוא מתאים לצרכי, אני שואל עצמי מה השימוש שיהיה בו. אני רוכב עשרות (ויותר) ק"מ על בינעירוני מידי יום לכן חייב אופנוע נוח וחזק. החלום שלי GL1800 או GTL1600 או אחד ממשפחת ה R1200 של BMW , אלו אופנועים שלא ישעממו אותי, אבל יעלו פיהוק ענק בקרב חלק מאנשי האתר..
השיעמום או ההנאה בעיני המתבונן בלבד.