תתקשר 0508331790
אהלן,אני רוכב על כבר על קטנועים 4 שנים ועל 250 סמק כבר שנה,נמאס לי כבר מקטנועים ואני רוצה לעבור לאופנוע לפי החיפושים מה שאני יכול להרשות לעצמי עד 20 אלף ובמצב נורמלי וקמ סביר הם דיאלים vjf ,סאן יאנג וולף,וktm200 על הדיאלים אני לא סגור כי אני רואה שהשוק שלו ברצפה וקשה למכור,הק.ט.מ מבחינת חלפים נראה לי יקר מידי(אני חייל) וגם הוא החלש מבניהם אם אני לא טועה?,הסאן יאנג וולף נראה הכי נורמלי מבין השלושה אבל אין עליו כמעט חוות דעת אולי מישהו התנסה בכלים האלו/יכול להמליץ על כלי ספיצפי?
תתקשר 0508331790
למה שלא תבוא לנסיעת מבחן?
loncin.co.il
גילוי נאות - אני קשור ללונסין.
יש לך גם את הפיציאר (cbr250r) שאני חושב שהוא המוצלח בקטגוריה, אבל אני גם מוכר את שלי כרגע אז אני די משוחד![]()
לא יודע אבל כאילו מוכרים אותם חדשים או שכהם שנת 2014 ועברו 3 ידיים ובמחיר זול
כאילו הם יושבים הרבה ביד2 ולא ממש יצא לי לקבל חוות דעת על האופנוע ממי שהיה לו אותו.
דרך אגב שמעתי שהורידו את המיסוי על האופנועים מישהו יודע מתי נכנס?וכמה זה ישפיע על הכלים המוכרים כמו הcbr,נינגה,gtr,וכאלה
תהיה ירידה גדולה במחיר או שהמחירים בשוק ישארו אותו דבר?
יש כתבה עם מחירים מעודכנים בדף השער
אין ספק שיקח עוד זמן עד שהקוריאנים יעשו עם דיאלים לשוק הדו גלגליים את מה שהקוריאנים עשו לשוק הרכב עם קיה ויונדאי, אבל אני מסכים, אני רואה המון דיאלים על הכבישים היום. אני באופן אישי קניתי s3 לפני די הרבה זמן ואני אוהב אותו מאד, משרת אותי היטב (במיוחד עכשיו שהפקקים בתל אביב נהיו גרועים מתמיד).
יש לי סיביאר 2012 23 אלף קמ
בערך במחיר שלך תתקשר אליי 0508331790