קרה לי מקרה כמעט זהה עם קונה שהגיע לב''ש ברכבת מהצפון לקנות את הרכב עם כמעט 40000 במזומן בכיסים, ומחוץ לדואר החליט שהמחיר יקר לו ב 500₪. העיסקה פוצצה למשך עשר דקות עד שוויתרתי לו (הייתי צריך את הכסף כדי לקנות רכב אחר). אני מקווה שבפעם הבאה לא אצטרך את הכסף מיידית, ואשכיל לשלוח אותו בחזרה לרכבת.
ברור שתופס עם בנקים אחרים (בנקים ישראלים בלבד, לא חול)
העמלה תלויה במסלול העמלות שלך בבנק
הנה דוגמא באתר בנק הפועלים
https://www.bankhapoalim-corp.biz/wp...Zaav&proceed=1
Sent from ...
אני נגיד רכשתי מחברה נינגה 250, שהיה כלי נהדר נהנהתי ממנו, ולא היה חסר לי כוח, פשוט היה גבווה לי מידי, ואני עובד בתל אביב וגר בבית אריה הנסיעה הייתה בסדר אבל למנוע כזה כבד מידי, וגם לחץ מחברה והמשפחה, נאלצתי למכור עם 5,500 אלף ק"מ אחרי חודש וחצי עם הכלי.
Sent from my SM-A520F using Tapatalk
אני חוזר על מה שאחד החברים פה כתב - תעיף מבט ביד 2 על פחיות, גם שם תמצא לא מעט רכבים "בניילונים".
לא בוצע מחקר אמפירי בנושא בשביל לקבוע שמדובר באותה כמות, אבל המצב הזה קיים גם בפחיות - אגב שם הירידת ערך גדולה יותר...
אנשים מחליפים כי הם יכולים ונהנהים מזה.
לצערי אני לא יכול להרשות לעצמי להחליף או לרכוש כלי תחבורה חדשים ואני נמנה על האסכולה שבדרך כלל רוכשת כלי משומש בן כמה שנים ופשוט מקפיד לטפל בו.
לרוב אין בעיות מיוחדות אבל קרו מקרים שמצאתי את עצמי נכנס להוצאות גדולות יחסית ( הhtr דוגמה לכך).
Sent from my LG-H870DS using Tapatalk
מצאתי על מה לקטר הוינקר של ימאהה נושר!!!
SIC TRANSIT GLORIA MUNDI
אני עם sv חדש חושב על לחזור לאוטו. אני מתחיל להיות מפונק בנושא הקור ומקום אחסון
העברת זה"ב לא מוגבלת ל 20 אלף ש"ח. אין סכום מינימום ואין מקסימום.
אדרבה, לפי הנחיות בנק ישראל כל העברה בסכום של מעל 1 מיליון ש"ח תבוצע באמצעות העברת זה"ב.