יש עכשיו מוגבלים חדשים כמו האפריליה שיבר 900 און הדורסדארו או במו 800R, שניתנים לרכיבה בגרסה המוגבלת. האם הם עדיפים לרוכב ראשון עם רישיון A1? או שעדיף ךהיצמד לגרסת ה-500 של הונדה או לSV?
מה דעתכם?
יש עכשיו מוגבלים חדשים כמו האפריליה שיבר 900 און הדורסדארו או במו 800R, שניתנים לרכיבה בגרסה המוגבלת. האם הם עדיפים לרוכב ראשון עם רישיון A1? או שעדיף ךהיצמד לגרסת ה-500 של הונדה או לSV?
מה דעתכם?
דווקא מהתגובות בפורום ניתן היה להבין שכן ניתן לשחרר במקרה של BMW אלא אם משהו השתנה.
השאלה אם הם לא מוגזמים בתור כלי ראשון? הדורסאדרו נראה לי מפחיד בתור כלי ראשון.
האמת אני גם לא חושב שאשדרג, 500 סמ"ק מספיק לדעתי. אין לנו כאלה כבישים איכותיים ששווה להשקיע באופנוע שמגיע ל300 קמש לדעתי
אתה מבין שמהירות סופית בכלי בלתי מוגבל היא פרמטר די זניח? כנראה שלא...
אז בוא נגיד שמעבר לזה יש הרבה דברים שכלי גדול ובלתי מוגבל נותן-כמו מכלולים טובים יותר, מנוע איכותי עם אורך חיים גדול יותר,תאוצות ביניים, נוחות, יכולות היגוי ובלימה, נוחות , יכולות הרכבה ונשיאת ציוד, ועוד הרבה פרמטרים בגזרת חוויית הרכיבה.
Tracer 900
אני מעדיף 500 לא מוגבל
לא אומרים מוגבלים, אמרים מאותגרי כוח.
פעם, האופנועים היו מברזל והרוכבים מפלדה!
התשובה לזה שלילית
F800? מפלצת? נו באמת.
זה אופנוע מתון ולינארי. אל תנסה לשבור את הידית הימנית, ויהיה בסדר.
Ducati Multistrada 1100
Alfa Guiletta 1.4 Manual
האדון לא רוכב מלידה.
ניסיונו של האדון הוא דיוורז'ן 400>MZ 301> דיוורז'ן 400 מס' 2 > בנדיט 1200 ומשם כל דבר שזז.
מה אגיד לך? מבחינת הספק ומשקל, המוגבלים לא רחוקים מאותו דיוורז'ן. מבחינת מתלים, ברקסים, צמיגים, מערכות שמסייעות לרוכב חסר ניסיון - הם רחוקים ממנו שנות אור.
את העבודה היומיומית - כביש מהיר, קצת נסיעה עירונית, טיולים רגועים - הם עושים הרבה יותר טוב מאותו דיוורז'ן, עם תפעול קל יותר ומרווחי בטחון גדולים יותר.
אז איפה הבעיה?
Ducati Multistrada 1100
Alfa Guiletta 1.4 Manual