אם אני מבין נכון - עם הסקוט אתה כבר ב5 אלף יותר ממה שהיית בשיטה הקודמת? של ניקויי ושימון ידני?
אני מקווה לפחות להכפיל את אורך החיים של הגלגש.
אחלה סיקור.
יפה לראות שאתה משקיע באופנוע שלך ומתאים אותו לצרכים שלך.
למה ירדת מהפילטר הרב פעמי?
אם אני מבין נכון - עם הסקוט אתה כבר ב5 אלף יותר ממה שהיית בשיטה הקודמת? של ניקויי ושימון ידני?
אני מקווה לפחות להכפיל את אורך החיים של הגלגש.
אחלה סיקור.
יפה לראות שאתה משקיע באופנוע שלך ומתאים אותו לצרכים שלך.
למה ירדת מהפילטר הרב פעמי?
לפני שהזמנתי את הסקוט (הגיע לפני שבוע) קראתי הרבה באינטרנט ולפי מה שאנשים מדווחים אפשר להכפיל וגשם לשלש את אורך החיים של הגלגש.
אצלי יש פילטר אויר פתוח ותיבת אויר פתוחה. שניהם של dna.
בכל פעם שאני נכנס למוסך אני מקבל הערות שהפילטר לא מנקה טוב ושיהיו לי בעיות במנוע. בהתחלה באמת לא בטחתי בהם אז כל 5 אלף הייתי פותח תיבת אויר ומסתכל אם יש לכלוך. אחרי 15 אלף הפסקתי לבדוק. היום אני אחרי 26 אלף עם הפילטרים ומאד מרוצה בעיקר מהשינוי לטובה שאני מרגיש באופנוע.
וואו! ווילז זקוק לעוד המון שרשורים כאלה. תודה!
אחרי שהתקנתי פילטר רב פעמי גם אני הייתי פותח את תיבת האוויר בהתחלה כל שבועיים ביחד עם השימון שרשרת, ואחרי כמעט 10,000 איתו לדעתי יותר נקי לעומת מה שראיתי עם הפילטר המקורי לפני טיפול 20,000.
לדעתי הכל תלוי בלנקות כמו שצריך ואז לשמן כמו שצריך (הכי חשוב) , לא מעט מדי לא יותר מדי, בדיוק במידה.
אם פילטר מלוכלך משמע, שהוא מסנן היטב.
קישור למאמר (באנגלית)
נערך לאחרונה על ידי torquser; 01-09-2015 בשעה 10:15. סיבה: הוספת קישור
שיפור נוסף:
גריפ למיכל הדלק
מאוד נוח, מוצר איכותי, מאפשר אחיזה טובה של המיכל עם הרגליים ומשפר את חוויית הרכיבה.
כדי להשלים את את את השדרוג של הקליפר שנעשה בהשראת הפרויקט הזה, רכשתי מsvracing parts משאבת בלם של NISSIN שמטרתה לשפר את תחושת הבלימה ועוצמתה.
בנוסף הזמנתי מאיביי צלחות בלם, רפידות של galfer הגיעו גם הן מsvracing parts אם כבר מפרקים גלגל קדמי שלחתי טלסקופ אחד ליישור (סיפור ארוך קניתי חלק חילופי והוא מסתבר היה עקום במקצת), והחלפתי מחזירי שמן בטלסקופ שנפרצו (הקודמים היו חלופיים) ומכסי אבק (גם חלופיים)ן כמובן נוזל בלמים. היתה שבת פרודוקטיבית. תחושת הבלימה, עוצמתה והדיוק שלה השתפרו פלאים.
קצת תמונות לסבר את העין.
![]()
מרשים! כל הכבוד!
אשמח לדעת אילו צלחות בלם הזמנת והאם נתפסו במכס. שוקל להזמין גם אבל לא יודע לאיזו מכה לחכות מהמכס.
"The thing I like about bikes is that only people who like bikes are on them... Cars are full of people who don't care." - James May
צלחות מאיביי (הצלחות 5 ממ). הגיעו במזוודה.