זה שני עולמות שונים. דוש פשוט זה הונדה crf250l
לגבי קסטום או יותר נכון קרוזר בנפחים הללו ישנו האקילה של יוסאנג ויש של דיאלים. שניהם אופנועים בסיסיים למדי. אמינות סבירה .
אני רוכב מתחיל (חדש) בגיל 46 גובה 180 ס"מ
תקציב - 25k
נפח 250
או דו"ש או קסטום
נסיעה של 10 ק"מ ליום באמצע השבוע וככל הנראה בסופ"ש יהיו טיולים מדי פעם.
אני מרגיש ממש אבוד לנוכח חוסר ההבנה שלי בנושא וההיצע שיש בשוק
מחפש כלי אמין ונוח.
ממש תודה מראש לכל מי שיכול לעזור לי בנושא.
זה שני עולמות שונים. דוש פשוט זה הונדה crf250l
לגבי קסטום או יותר נכון קרוזר בנפחים הללו ישנו האקילה של יוסאנג ויש של דיאלים. שניהם אופנועים בסיסיים למדי. אמינות סבירה .
תודה על תשובתך, יש עדיפות לדיאלים על יוסאנג או להיפך?
כמו כן מה בנוגע לאופציה של אופנוע כביש 250 שיתאים למתחילים ויהיה אמין.
תציץ על הקליבלנד הייסט 250
http://www.ccw.co.il/#!product/prd1/...ha-heist-250cc
קאסטום ב - 250 זה לא ממש קאסטום.
לדעתי אתה יותר תסבול מאשר תהנה.
עדיף לך אופנועי כביש או דו"ש שיספקו היטב את הצרכים שתיארת.
יש פה אינסוף שרשורים בנושא, כנס ותקרא, חבל לחזור על כל האפשרויות שמוצגות בהרחבה רבה בפוסטים קודמים.
אני מציע לך לבוא לנסיעת מבחן
www.loncin.co.il
גילוי נאות - אני קשור ללונסין
LONCIN LX250GY
הלונסין לרכיבות של 10 ק"מ יכול לענות על הדרישות, לפי המפרט שלו זה אופנוע קטן אך גם חלש מאוד ביחס לקטגורית ה250.
לטיולים באופן קבוע רק בצורה רגועה (יש קבוצת טיולים בפייסבוק שנקראת קובצת ה 125).
לגבי הקרוזרים, בזמנו שהיה פול גז פעיל היה סקירה של שניהם
באתר יוסאנג שמרו את הכתבה : http://hyosung.co.il/%d7%99%d7%95%d7...1%d7%97%d7%9f/
לגבי הידאלים גם התיחסו אליו בצורה חיובית,
מי עדיף? נראים לי זהים, אם תתחבר לאחד מהם יותר לך על זה, הדיאלים זול יותר, אבל תבדוק מה יקרה עכשיו אחרי ההוזלה במיסוי.
ודרך אגב אני מכיר זוג שהיה מטיל יחדיו על אקילה דגם ישן.
לונסין קטן? כנראה שלא ראית אותו...
מה תמליץ לתקציב של 30k?
אם אתה נעול על קאסטום או דו"ש אז זה לא יהיה בשבילך, אבל לדעתי ה Z250 SL או גרסת הנינג'ה 250 SL הוא אחלה אופנוע לתקציב הזה:
http://www.kawasaki.co.il/ninja_250r/
וגם יש לו ABS
לי יש לונסין ואני מבסוט ממנו ומאיכות השירות של היבואן, אבל כדאי לך לעשות נסיעות מבחן על כמה כלים שונים כדי להתרשם
נערך לאחרונה על ידי nihrider; 27-08-2015 בשעה 13:04.
הקרוזרים הקטנים לא נותנים את תחודשת המנוע של הגדולים. וזו הכוונה.
Z250 יכול להיות בחירה טובה להתחלה, יש סיכוי שלאחר הוזלה במיסוי תוכל למצוא הונדה crf250l חדש במחיר הזה של 30k+ (תמיד יש ידש שניה) שהוא אופנוע דו"ש.
לגבי סוג האופנוע, למה אתה מתחבר, טיולי כביש ועצירה בצד הדרך לקפה, או טיולי שטח קלים?
אם אינך רואה את עצמך יורד לטוילי שבילים עם ציוד מותאם שבילים לך על אופנוע כביש כדוגמת z250, או איזה קורזר.
מבחינת שוק/אמינות כנראה שהקוואסקי יותר חדיש ואמין מהשניים האחרים ויהיה גם יותר סחיר.
כל כלי חדש שאתה קונה אתה מאבד הרבה יותר כסף באחוזים מאשר יד 2.
לגבי הקורזרים, לא מכיר רוכבי דיאלים, אבל לגבי היוסאנג כמו שכתבתי מכיר כמה שהיו מרוצים מאוד, רוכבים רגוע וגם לקחו אותו לטיולים.
עצה אחת שניתנה פה והיא נכונה, לך תעשה רכיבת מבחן.
לך ליבואנים בקש רכיבת מבחן, תשב על הכלים, תראה למה אתה מתחבר ומה הכי נוח לך
גם על הלונסין, יכול להיות שתחליט שהוא מספיק לך, (לטעמי לדרישה של ה 10 קמ הוא יהיה בסדר, הבעיה כמו שכתבתי שבטיולי כביש חסר לו כח, מהירות שיוט נמוכה מדי) מצד שני המחיר של החבילה הכוללת נראה מפתה,
והכי חשוב קנה ציוד מיגון טוב ונוח.
תודה רבה! נראה לי שאבחן את הנינג'ה ואת היוסאנג ואחליט