נכנסתי לאתר של ג'ילרה, יש שם רק ראנר 125/50 ופוקו 500, דגמים מלפני עשור+ ובכלל נראה שהחברה כבר לא מתפקדת יותר מדי.
פיאג'יו, גם לא מחדשת הרבה, מדלי125 ? אוקיי... נראה אחלה כלי אבל זהו ?
אפריליה ?
לא נראה שהם בכלל עומדים בתחרות עם היצרניות מהמזרח.
נכנסתי לאתר של ג'ילרה, יש שם רק ראנר 125/50 ופוקו 500, דגמים מלפני עשור+ ובכלל נראה שהחברה כבר לא מתפקדת יותר מדי.
פיאג'יו, גם לא מחדשת הרבה, מדלי125 ? אוקיי... נראה אחלה כלי אבל זהו ?
אפריליה ?
לא נראה שהם בכלל עומדים בתחרות עם היצרניות מהמזרח.
קטנועים*
אכזבה אחת גדולה היצרן הזה, היו לי 8 קטנועים איטלקיים של פיאגיו וגילרה ולצערי רואה שהם מחפשים לשדרג משהו או לעדכן משהו.
יש את המידלי מגניב ולא יותר, יש את הבוורלי 350ABS בקרת החלקה מגניב לא כל כך מתחבר לקטנועים עם גלגלים גדולים וזהו בעצם.
האיקס איבו שפעם היה קטנוע הכי הכי שלהם עזבו לא מעדכנים אותו בזמן שכל הקטנועי 250 מתחילים לקבל ABS הוא נשאר מאחור,
פה ושם מעדכנים את הMP3 500 עוד גרסת ביזנס או ספורט אבל לא מעבר, חוץ מוספה 300 GTS לא רואה כרגע קטנוע שהייתי קונה מהם
אני אגיד לכם את האמת, אני עם 500 ק"מ על הבברלי 350, עד עכשיו אני באמת מרוצה מהכלי, הוא נוסע יופי והוא נראה ומרגיש פצצה.
אבל מאוד התאכזבתי כשראיתי את הסרטון הזה ברשת במקרה https://www.youtube.com/watch?v=PA0T1jXxg_o
למרות שלא הסתירו את זה בחלק מהביקורות, זה כלי שרץ כבר 6 שנים באירופה.
נכון שגם הקרוסים החדש של SYM, זה די אותו מנוע מהג'וימקס, אבל יש חידושים וכל כמה שנים מרגישים רענון.
ימאהה בכלל, מעדכנים כל 3-4 שנים דגם, מנועים חדשים, עיצוב חדש... מדגמי ה125 עד הT MAX.
מי שקונה XMAX 300, מקבל כלי חדש מ2017, שלדה-מנוע-עיצוב וכו'.
הדבר היחידי שעשו בבברלי 350 זה התאמה ליורו 4, בגרמנית זה אומר להכניס תוכנות שמרמות מבחני זיהום אוויר, באיטלקית אולי זה אומר לשחד מישהו... סתם בתכלס זה שינוי מאוד מינורי ולא משפיע בשום צורה על הכלי.
נכון שסוס מנצח לא צריך להחליף, אבל 6 שנים בעולם המוטורי זה המון, ותמיד יש מה לעדכן ולשפר.
זה בגדול מה שהדליק אצלי מנורה אדומה השבוע, קצת מאכזב כי כשהם רוצים הם יכולים לעשות יופי עבודה, נראה לי שהם הלכו לישון בלי שעון מעורר. (מתאים לי איטליה)
כולנו באותה הסירה אבל כרגע זה מה יש.
ולכן חלקינו רוכבים על כלי עבר.
הבעיה מתחילה בזה שגם אצלנו וגם בבריטניה ה-xevo עדיין נמכר בכמויות גדולות (כ-500 כלים ב-2016?) זה עצום לכלי לא מעודכן בארץ.
מעבר לזה, הכלי הזה החזיק כ-כלי הכי חזק בקטגורית 250 כך שאת פיאג'ו לא מעניין יותר מזה.
הצרכן הממוצע לא מבין דבר בהיסטוריה שאתה מדבר עליה....
Sent from my Redmi 3 using Tapatalk
היה לי את האיקס איבו כמעט שנה והכי נהנתי איתו מכולם במה שהוא טוב וזה נסיעות ארוכות וטיולים, את השרדוג האחרון הוא עבר ב2012 או 2013 כאשר הכנף ירדה מעל הגלגל וזהו בעצם, נכון שהוא נמכר בארץ בכמויות יפות ואם לפני כמה זמן חצי מקטנועי מנהלים בקטגוריית 250 היו בלי ABS אז אוקי לא נורא אבל כיום גם GDINK 250 מקבל מתיחת פנים וABS מה שנישאר בלי ABS הוא איקס איבו ודיאלים, את פיאגיו הקטנוע הזה כבר לא כל כך מעניין והאמת לא יודע מה כן מעניין אותם, אבל לפני הקניה של האיקס איבו פניתי לפיאגיו ונמסר לי שהם לא מתכוונים לפחת ולחדש אותו
הX10 לא מופיע באתר שלהם