אני וכמה חברים נוסעים לרומא לשבוע ועלה הרעיון לשכור אופנועים ולעשות טיול באיזור ולהחזיר אותם באותו מקום או אפילו בשדה תעופה..
השאלה מאיפה אני יכול לשכור אופנועים ברומא?? אני לא מצליח למצוא.. רק השכרות רכב.. מישהו יודע?
בבקשה עזרה!
אני וכמה חברים נוסעים לרומא לשבוע ועלה הרעיון לשכור אופנועים ולעשות טיול באיזור ולהחזיר אותם באותו מקום או אפילו בשדה תעופה..
השאלה מאיפה אני יכול לשכור אופנועים ברומא?? אני לא מצליח למצוא.. רק השכרות רכב.. מישהו יודע?
בבקשה עזרה!
גם מתעניין
אתם תטוסו עם ציוד מיגון שלכם?
אני גם טס לאיטליה בעוד שבועיים וחשבתי להשכיר לי איזה דוקאטי חמוד אבל זה יוצא משהו כמו 400 ליום רק על האופנוע.
בכל מקרה, אתה צריך רישיון בינלאומי (16 שקל וחמש דקות בול).
לגבי רומא ספציפית אני לא יודע לומר לך כי בדקתי יותר דרומה אבל בטוח שיש מלא מקומות שמשכירים...גוגל.
400 יורו?
אני רק רוצה לציין שמנסיון של פעמיים, האיטלקים נוהגים כמו משוגעים. הנהיגה הישראלית זה ילד קטן לעומתם.
חוץ מזה באזורים רבים (כמו טוסקנה למשל) הנסיעה היא מ א ד קשה עם כבישים מאד מפותלים ומשובשים.
קח את זה בחשבון וסע בזהירות.
אמרו לי שרמזור אדום זה בגדר המלצה אצליהם, זה נכון?
http://www.motorbikerentitaly.com
זאת סתם דוגמא ויש עוד מלא בגוגל לא קשה למצוא.
חלק גובים תשלום לפי כמו קילומטר ואחרים לפי יום, בכל מקרה זה קצת טו ריץ פור מיי בלוד עם כל הציוד והכל.
אם תחליט ללכת על זה אל תתפשר על מיגון וביטוחים כי מכל מדינות האיחוד לאיטלקים יש את המוניטין הכי גרוע כשזה נוגע לנהיגה.
מניסיוני ב-3 מדינות באירופה, יש מקומות שדורשים רישיון בילאומי (מ.מ.ס.י.) ויש מקומות שלא.
ביוון למשל הייתי בשני איים שונים, באחד דרשו ובשני לא...
בקיצור, כדאי להצטייד, לוקח 10 דק' להנפיק רישיון כזה.
אייפקס מוטורס - Apex Motors
www.apexmotors.co.il - התעשייה 5 ירושלים
דף הפייסבוק שלנו!
Furygan # Axo # Monimoto
נשמע שזה גדול עלי, אולי וספה![]()
פשוט תחפש בגוגל השכרת קטנוע ברומא... ופשוט אל תלך על זה אם זאת חברה לא מוכרת, זה די פשוט![]()