לקראת סוף שנה אין מבצעים? או שכדאי עוד קצת לחכות לחודש דצמבר?
לקראת סוף שנה אין מבצעים? או שכדאי עוד קצת לחכות לחודש דצמבר?
A1 חשבתי על הונדה CB500X
לא עשיתי אצלם טרייד אבל התרשמתי מאוד לטובה, ויותר מרוב הסוכנויות האחרות, מכיר אנשים שעשו אצלם טרייד והיו מאוד מרוצים.
אני באופן אישי לפני שנתיים וחצי עשיתי בכלל טרייד אין במוטודיל וקיבלתי אחלה מחיר גם על הכלי שמכרתי וגם על זה שקניתי.
אבל אתה צודק, אין כמו לכנות ליצנים אנשים שמעזים להתפרנס ולהרוויח בעסק שלהם...
אגב, אם הציעו לך 15 מתחת למחירון אז סיכוי גדול שהם בעצמם יצליחו למכור אותו לפחות ב 10 פחות מהמחירון, תמיד אפשר לנסות ולמכור לבד.
Tracer 900
אברי, אתה לא יום או שתיים בתחום והצעות טרייד אין ב80% מהמקרים לא יהיו משתלמות כמו לנסות למכור לבד את הכלי, בטרייד אתה מפסיד כסף אבל מרוויח אי התעסקות במכירה וסיפוק יצרים מיידי בקבלת כלי החלומות הבא שלך.
כמו כן בטרייד המניע הכי עיקרי הוא האופנוע שאתה רוצה להזדכות עליו לעומת האופנוע שאתה רוצה לקנות ובסופו של דבר מדובר בעסק שצריך לעשות את הרווח שלו.
להגיד שאני מסכים עם זה וזה לא מרתיח לפעמים לקבל הצעה של 10 מתחת למחירון על אופנוע שאתה יכול למכור תוך חודשיים שלושה במחירון או מעל לא אגיד, אבל זה עולם הרכב בכללותו בארץ ולא משנה אם מדובר באופנוע או רכב.
לא מכיר את החבר'ה מביג טויז, אבל שמעתי עליהם הרבה דברים טובים ורואה כל יום את מודעות המכירה שלהם, אז סימן שהכלים שעומדים אצלהם ברמה גבוהה ושמורים.
כמו שאמרו מעלי, בסופו של דבר הם עסק שמטרתו להרוויח, ומה לעשות, טרייד אין זה לא עסק הכי רווחי.
מצד שני, כשהלכתי אליהם לקנות את ה CB500X (להלן ג'סטר) והתעניינתי באופציה של טרייד אין על הדיאלים אז הבחור שם (רועי) אמר לי בצורה די ברורה שאצלו הוא יוכל להציע לי סכום על גבול הגיחוך, ושעדיף לי לנסות את אופציית המכירה הפרטית (וזה מה שקרה בסוף והכלי נמכר בחיר שרציתי). לאורך כל התהליך הם היו מאוד שקופים ואמינים. עסק שאומר לי מראש שאצלו אני לא אוכל להשיג את המחיר שאני מחפש ועדיף לי לנסות בחוץ זה עסק אמין שאמליץ עליו בלב שלם.
כלי מצויין למתחילים+,גם חשבתי עליו
כבר היתה קונה אצל kanter.m -
אנשים בוגרים צריכים להבין שעסק בשביל להתקיים צריך להרוויח ,כולל טריד-אין.
שאלה כמה הוא מרוויח פחות חשובה,אבל חייב לקחת בחשבון ש הרווח כאן על חשבון לקוח.
רמת השרות,נוחות,מקצועיות - על זה משלם הקונה וגם המוכר.
הכל נירא פשות ...אם הכל שקוף ומתנהל הוגן.
אבל בארץ גבול די מרוח,לא רק בתחום הזה.
לפותח השרשור:
מתוך סקרנות, על איזה אופנוע אתה רוכב עכשיו?