תקרא שוב מה כתבת ותבין שהתשובה לגבי הערבוב, נמצאת בגוף השאלה.
לגבי "עובש", נסה להעלות תמונה.
בד"כ, מים בשמן יתבטאו בצורה של אמולסיה (מזכיר טחינה), כך שלא נראה לי שזה המצב.
היי, רציתי לדעת אם צריך למהול את נוזל הקירור עם מים או להכניס אותו כמות שהוא. אני משתמש בנוזל קירור WURTH (רשום עליו ''נוזל קירור ירוק מוכן לשימוש'').
דבר נוסף, במיכל העודפים במפלס העליון של נוזל הקירור הצטברה מין שכבה דומה לעובש, האם קריטי לנקות את זה? אני לא רואה דרך אחרת מלבד פירוק המיכל
תקרא שוב מה כתבת ותבין שהתשובה לגבי הערבוב, נמצאת בגוף השאלה.
לגבי "עובש", נסה להעלות תמונה.
בד"כ, מים בשמן יתבטאו בצורה של אמולסיה (מזכיר טחינה), כך שלא נראה לי שזה המצב.
"עובש" יכול להיות גם אבנית, אם בעבר השתמשו במים מהברז אז זה מסביר את זה.