דאונטאון 300 כלי מצויין. מנוע חזק ואמין מאוד (אם לא תקרע אותו)
ובכל זאת נסה ללכת על דאונטאון 350 (שיפור משמעותי של ה 300 )
שלום לכולם!
עקב מעבר לתא מהצפון אני מעוניין לקנות קטנוע על מנת להתנייד.
השאלה היא כזאת איזה קטנועים מומלצים אתם מציעים לי מבחינת אמינות, תחזוקה ותמורה למחיר.
חשוב לציין רב הנסיעות יהיו באזור תא ומדי פעם נסיעה לצפון. אני מחפש לקנות יד שניה.. לא כלי חדש
חשבתי לכיוון של דאון טאון 300, אשמח לשמוע הצעות...
דאונטאון 300 כלי מצויין. מנוע חזק ואמין מאוד (אם לא תקרע אותו)
ובכל זאת נסה ללכת על דאונטאון 350 (שיפור משמעותי של ה 300 )
הוא לא יהיה מגושם מדי לתא? לא תהיה בעיה לעבור איתו במקומות צרים וכאלה?
beverly 350, הוא גם זול יחסית לתחזוקה.(הכי זול בקטגוריה של ה 300 סמ"ק לפי מה שבדקתי)
זה אחד ההתלבטויות שלי בדו גלגלי הבא, או CB500F עם ארגז(מה שגרם לי כבר לחשוב ללכת על קטנוע והbeverly לדעתי קטנוע מושלם)
אם לא יודע קטנוע או CB500-אז יש לך XADV
אבל הוא ממש יקר, כרגע יש לי Z250sl ומפריע לי מאוד שאין לי מקום לשים ציוד ועוד יותר גרוע שאין אפשרות לשים סבל.
אז אמרתי לעצמי שדו הגלגי הבא ששלי יהיה עם מקום לקסדה. היתרון של הCB500F הוא שיש לו מלא אביזרים ואפשרות לסבל.
אבל אז ראיתי את הבוורלי והוא קטנוע חזק יחסית ולא יקר לתחזוקה, מגיע עם מגן רוח, לא גדול פיזית. בדיוק מה שאני מחפש.
סתם,צחקתי... קשה "גם וגם"
כלי כמו הcb 500 יהיה יותר זול לאחזקה מקטנוע 300 וגם יתן לך אפשרות נשיאת ציוד עם ארגז והתניידות בינעירונית וגם להנות קצת בסופ"ש.
Tracer 900
צריך להבדיל בין אופנוע 500 וכלי תחבורה.
מה אתה רוצה יותר, איפה יכל להתפשר
אני ממליץ לך לעשות נסיעת מבחן על הבברלי 350, על הדאונטאון 350, ועל הXMAM 300.
לי יש את הבברלי, אני מסיים הרצה, ועוד לא יצא לי לעשות איתו נסיעות מאוד ארוכות, הוא נקרא SPORT TOURING, אבל אני לא בטוח כמה השם קולע.
בעיר הוא מתנהג כמו ווספה שזה כיף לאללה, הוא צר מאוד ועובר מעולה בכל מקום וחזק מאוד (למרות שהייתי שמח לעוד מומנט בסל"ד הנמוך). אבל המושב שלו לא הכי מפנק לנסיעות ארוכות.
אני בסך הכל אוהב את הכלי הזה, אבל בדיעבד אני מצטער שלא בחנתי גם את השניים האחרים.