כתבו, אבל זה שוחרר הרגע לאנדרואיד ואייפון. (אל תמחק)
נערך לאחרונה על ידי MasterOz; 29-11-2017 בשעה 21:09.
כתבו, אבל זה שוחרר הרגע לאנדרואיד ואייפון. (אל תמחק)
פסססט....
'סתכל פה: http://fullgaz.co.il/forums/showthread.php/13254
![]()
רע מאד. כמות ההרוגים תגדל![]()
מה הקשר בכלל לכמות ההרוגים?? הוויז היה קיים כל הזמן. מי שהסתכל עליו לפני זה בנסיעה יסתכל עליו גם עכשיו. עכשיו הוא רק יותר מותאם.
ככלל אני משתמש בווייז רק לניווט לצורך הגעה ליעד באזור עירוני לא מוכר. אני לא משתמש בתצוגה ולכן גם אין לי מתקן, אלא רק בהכוונה הקולית דרך הדיבורית.
הניסיון שלי עם העדכון מסתכם בשתי נסיעות באיילון הפקוק. אם עד העדכון הערכת הזמנים היתה פסימית כי זה היה על סמך מהירות המכוניות, ההרגשה שלי שכעת ההערכה אופטימית מדי ומניחה רכיבה לא מופרעת לאורך כל הדרך. בפועל סגנון הרכיבה בפקקים שונה מאוד בין רוכבים (רק בין מכוניות, רכיבה על השוליים מבלי לחצות איי-תנועה, רכיבה על השוליים תוך התעלמות מאיי-תנועה) והוא משפיע מאוד על זמן ההגעה. נראה לי שווייז מניח את אופי הרכיבה האחרון. אני מקווה שהמערכת תלמד את אופי הרכיבה ותעדכן את החישוב בהתאם. בכל מקרה הדבר הטוב שיצא מהעדכון הוא שווייז לא שולח אותך לדרכים חלופיות כשהדרכים הראשיות והקצרות יותר עמוסות.
במקביל להוספת האופנוע ככלי רכב, WAZE הורידו את אפשרות הבחירה בין fastest ל-shortest.
עד עכשיו השתמשתי ב-fastest למכונית, וב-shortest לאופנוע.
נראה שהלוגיקה אצלם עכשיו קצת יותר מורכבת כי התוצאות לאופנוע נותנות לעיתים יותר מרחק בפחות זמן.
השתמשתי בזה כמה פעמים ואני חייב להגיד שזה לא מצב אופנוע אלא מצב נינג׳ה.
הוויז פשוט מחשב מסלול כאילו אין תנועה בכלל והזמן הגעה בהתאם.
נגיד אצלי למכללה לוקח להגיע בלילה בלי תנועה בכלל 17 דקות, הוויז(במצב אופנוע) בכל זמן נתון אומר 16-17 דקות כשבפועל עם האופנוע לוקח לי 25-28 דקות כשיש פקקים.
מבחינתי קצת אכזבה.
אני מאמין שכרגע הם בתהליל איסוף נתונים וסטטיסטיקות.
זה ישתפר עם הזמן.
אני זוכר כשוויז היה חדש גם הזמנים של הרכבים היו לא מדוייקים בכלל.
בעניין האיסוף נתונים אתה צודק לחלוטין, אבל לדעתי זה טעות בחישוב הזמן שהיה ניתן למנוע בקלות(לא אומר שהיה אפשר לדייק).
אם בלילה לוקח 17 דקות בנסיעה במהירות המותרת והוויז בעצמו מסמן שבכבישים בדרך יש פקקים והתנועה נוסעת בקצב איטי אז איך יכול להיות שאופנוע יעשה את המסלול תוך זמן הזהה לזמן כשאין תנועה בידיעה שזה לא אפשרי \מסוכן(לדעתי) לנסוע במהירות המותרת, וכל זאת מבלי להתחשב בעובדה שכנראה בדרך צריך לעבור בין רכבים(כשאין שולים).
השתמשתי בזה אתמול בערב לנסיעה קצרה בתוך רישון (אחרי שניסיתי כמה פעמים להשתמש בזה עם מסך כבוי ונכבה אחרי פחות מחמש דקות), והוא לקח אותי בדרך עקומה ועוקפת ביותר. גם ככה אני לא מחובבי הוויז ומשתמש בו בעיקר כדי להתעדכן ב'הפתעות' בדרך ובעיקר בפחית, אז לאופנוע אני לא אסתמך עליו יותר מידי.
בדרכי מהבית לעבודה וחזרה, ישנו קטע דרך אשר המעבר דרכו חסום לרכבים אך להולכי רגל ואופנועים המעבר אפשרי ואין שום תמרור האוסר לעבור שם, קטע הדרך הזה מקצר משמעותית את הנסיעה,ניסיתי את הוויז המותאם לאופנועים והוא לא מכיר את הדרך הזאת ומנסה להחזיר אותי לדרך הרגילה.
איך אני גורם לוויז להכיר את הדרך הזאת ולעדכן את המפה שלו?
תמונה של המקום :
לכידה.jpg