ג'וני אתה לא יכול להתנסח בצורה כזאת ואז להתלונן שלא מכבדים את כבוד המת. האצבעות שלך רופפות על המקלדת ויש לך התבטאויות שוביניסטיות.
ואברי גם לא טלית שכולה תכלת
Sent from my ASUS_Z00AD using Tapatalk
החילזון מהשפן!!
ג'יימס - GS500E 2002-2015
ת.נ.צ.ב.ה
אח"כ "פיצה בית" - לאנטיס 96' Rוצעחת עם מדבקות לחץ אדומות לשיפור כ"ס
היום V-Strom 650 חתיך, יפה ומושך (בגז!)
ג'וני אתה לא יכול להתנסח בצורה כזאת ואז להתלונן שלא מכבדים את כבוד המת. האצבעות שלך רופפות על המקלדת ויש לך התבטאויות שוביניסטיות.
ואברי גם לא טלית שכולה תכלת
החילזון מהשפן!!
ת.נ.צ.ב.ה
לא תאמין אבל אני בכלל לא תלית, למעשה אם היינו משחקים חי צומח דומם, לפי מצב הגב שלי הייתי נמצא בצומח. לא בדומם
אני מקווה שאני תגובה אחרונה פה.
באמת בושה מה שהלך פה.
דוד חבר יקר ז"ל .
תכבדו!
איפה רשמתי משהו שובניסטי?
"נקבה" ליד זה ציינתי "זכר" .
זה תעתיק ממשרד הרישוי .
שום דבר שובניסטי לא רשמתי.
תלמדו לקרוא .
השאר דוגמאות היחס הקיצוני הייה בהגזמת יתר עבור הגברים הפמנסטים פה.
בכל מקרה .
"נקבה" זה לא שובניסטי , זאת הגדרה .
ואין לי על מה להווכח פה עם אדיוטים שחיים בסרט שהסטטיסטיקה של רוכבות נקבות בארץ לבין רוכבים זכרים בארץ [ביחס לאוכלוסיה].
גבוה משל ארה"ב.
מפה לשם , הגעתי למסקנה שאת הפעילות שלי בפורום זה אני מפסיק.
כמות הבורות פה של אנשים שחושבים שהם יודעים על מה הם מדברים עוברת כל גבול , לא נתקלתי בזה בשום מקום.
יודעים מה , כולכם צודקים אני טועה בהכל.
אתם ישראלים מושלמים צודקים בהכל ויודעים הכל .
אחר כך אתם מתפלאים למה לא סובלים אותכם , הזהירו אותי מזה ישראלים ומיום ליום אני מבין את זה יותר.
נערך לאחרונה על ידי John700; 04-09-2015 בשעה 06:01.
במקום העבודה שלי תלו בכל חור פתקים בנוגע למודעות להטרדה מינית ותתלונני! אין לך מה לחשוש!
לא נותר לי אלא להתנחם בעובדה שעל דלת השירותים של הגברים יש ציור של שור ועל דלת השירותים של ציפי ורבקה (הנקבות היחידות בקומה) יש ציור של פרה.
אבל אני בכלל מיזוגן טרסג'נדר
מרגע שפורסם שרשור בכל נושא אין לפותח השרשור שליטה או יכולת להביע דעה על התפתחות הדיון.
למעט במקרים בהם עוברים על חוקי הפורום.
נכון ישנם הרבה מקרים של תגובות שלא תואמות את דעת פותח השרשור ולא לרוחו, נכון יש הרבה תגובות
לא מקצועיות, לא נכונות, מטעות, ישנם אמוציות מחשבות הרהורים ומשאלות לב, אבל זו מחירה של הדמוקרטיה.
בדיוק בגלל המגוון הזה נפתחים השרשורים, לשמוע דעות של אחרים ולא רק להשמיע את דעתנו.
למי שמגיב רצוי לבדוק את העובדות ולשמור קצת על תרבות דיון ולפעמים עדיף להחריש גם אם אתם יודעים בטוח
את התשובה, אבל התשובה הזאת כבר לא תעזור למישהו. - רן
פעם, האופנועים היו מברזל והרוכבים מפלדה!
קראתי קצת את התגובות. אלה שאומרים שאין קשר בין ניסיון לגיל אתם חצי טועים. חשיבה של ילד בגיל 19-20 שונה מחשיבה של אדם בוגר יותר בגיל 30~, כמובן יש יוצאים מן הכלל אבל אני מעדיף להכליל במצב כזה. ידוע גם שיש אנשים בוגרים עם חשיבה של ילדים וגם להם יד ימין קלה על הגז. לא יודע מה קרה ולא שופט את המנוח ז''ל אבל לדעתי אופנועי סופרספורט לא מתאימים לילדים ומיגון מלא לא מראה על כך שהבן אדם שקול וחושב בצורה בטיחותית.
Sent from my Be Pro using Tapatalk
טוב אז עברתי את כל התגובות בשירשור, לזה שהגבי מעליי- עדיף שתמחק את הציטוט, למה זה טוב? מי שיודע את תוצאות התאונה יודע.. מי שלא, זה לא כזה חשוב
ולא מוסיף לכבוד המת. אז לכל הילדודס שקוראים פה - הנה זו תוצאה של ילד בן 19 חסר ניסיון ובגרות עם כלי מלחמה ביד.
לפותח השירשור - גם אני, כמו אברי, לא חש רחמים על הבחור. ואל תבוא לספר לנו פה סיפורים, אני מאורה בפרטי המקרה ויודע בדיוק מה הלך שם
(כן כן, גם זה שהם נסעו חבורה שלמה, הבחורים ברכב היו חברים של דוד חיים, היו עסוקים בדברים אחרים ולא בנהיגה, נהגו בקלות ראש, ולבסוף גם התנגשו בו)..
אז עכשיו אחרי שנוהג הרכב צפוי לשלם בחופש שלו לכמה שנים טובות קמים כל מיני צדיקים מפרדס כץ שרוצים לחפות עליו וחלק שלא, ועל זה מתנהלת המלחמה מול מ.התנועה.
אז תעשה לנו טוב.. במקום להתווכח ולומר שהם נהגו בסדר כל החבורה על הכביש - אל תעשה את זה.
עברייני תנועה כאלה דינם כדין רוצח.
החילזון מהשפן!!
ת.נ.צ.ב.ה
בהחלט. אין הצדקה לרכישה שכזו.
החילזון מהשפן!!
ת.נ.צ.ב.ה