אשמח לחוות דעת מקצועית על הS3 250 של דיאלים. אני שוקל לקנות אותו בהצעת מימון שהציעו לי אבל לא ממש מכיר טוב את הכלי. שמעתי עליו דברים טובים בעבר אבל את האמת שאני לא יודע עליו יותר מדי, מישהו יכול לעזור ? תודה!
אשמח לחוות דעת מקצועית על הS3 250 של דיאלים. אני שוקל לקנות אותו בהצעת מימון שהציעו לי אבל לא ממש מכיר טוב את הכלי. שמעתי עליו דברים טובים בעבר אבל את האמת שאני לא יודע עליו יותר מדי, מישהו יכול לעזור ? תודה!
לא יודע איך הכלי מבחינה מכנית, אבל מבחינת סחירות הוא כלי בלי שוק. במכירה אתה תפסיד המון כסף ועדיין יהיה לך קושי למכור אותו.
לא ממליץ.
Sent from my SM-N910T using Tapatalk
צודק לגבי הסחירות, דיאלים ''מתהדרים'' בשוק פח. יחד עם זאת, אם מחיר הקניה המקורי יהיה נמוך מספיק להיות אטרקטיבי אז זה יכול להיות מעניין.
מניסיון עם ה 125 סמ''ק של אותו הדגם, הקטנוע היה אחלה, ושירת את ייעודו נאמנה. ממה שהבנתי ה 250 סמ''ק אפילו מוצלח יותר. קח בחשבון שה'זולות' שלו מורגשת בכל מקום, בפלסטיקה (שדוהה ומקרקשת), במכלולים שנשחקים יחסית מהר, ובכלל בכל.
שוב, אם המחיר זול, זה קניה לא רעה, מחיר גבוה לא שווה ולו בגלל שקטנועים אחרים באותו מחיר ישמרו על ערך מכירה טוב יותר לאורך זמן.
הכי קל כשאתה רוצה לקנות משהו זה לומר, נסתדר...
אבל אופנוע זה מוצר שבוודאות תחליף בעתיד, ולא בעתיד הרחוק אלא הקרוב וזה מתסכל להסתובב עם כלי שלא רוצים לקנות ממך או לעשות טרייד ולהפסיד כסף.
עדיף לרכוש כלי ישן יותר ועם סחירות טובה מאשר חדש עם "מפתח חכם" שאחר כך תסבול במכירה שלו. זו דעתי.
Sent from my SM-N910T using Tapatalk
זה לא כל כך שחור ולבן.
יש כלים כאלו בשוק במחיר ששוה לקנות גם אם אחרי שנתיים מוכרים אותם בחצי מחיר ופחות.
אם הכלי סה"כ אמין (לא מכיר אישית), לא הייתי פוסל לקנות. ראיתי הצעות על כלים צעירים בחמש שנים מכלי מיינסטרים באותו מחיר. זה משמעותי מאוד בהיבט של אמינות.
יש כמה שרשורים בנושא אחלה כלי מבחינת אמינות,מבחינת סחירות זה כלי שקשה מאוד למכור במחיר טוב לא הייתי קונה כלי כזה חדש גם במחיר טוב מאוד.
יד שניה אתה יכול למצוא מציאות, כדי לסבר את האוזן לפני שנה וחצי קניתי כלי יד ראשונה שנת 2014 עם 30k ק"מ, ספר טיפולים מלא ב 7k..
היום הכלי עם 45k משמש אותי יום יום בנאמנות רבה נוח חזק ואמין.
אבל לקנות חדש ביותר מ 20k ולהפסיד עליו כ"כ הרבה לא ממליץ.
לדעתי כלי מעולה. וזה לא רק המחיר. חזק ונוח לדעתי. דיאלים חוזרים לשוק בצורה מאוד יפה. רואים כבר מלא קטנועים שלהם. חושב שיהיה לו שוק טוב גם כיד שניה.