באמת הגיע זמן לעדכן.
לפני שבוע הגיע הקפיץ של רגלית צד והוחלף מיד. למרות שקפיץ ישן היה גמור וארוך בשני סנטימטר מהחדש, זה לא פתר את הבעיה שהאופנוע נכבה בשילוב לראשון.
כל הפירוקים והרכבות שלי של הקלאץ' לא עזרו גם. אז נשברתי ואתמול הגעתי למוסך אופנועי השרון. שני מכונאים חביבים מאוד - שי ודניס תחקרו אותי על מה נעשה בקלאץ'. לאחר נסיעת מבחן שי שלח אותי חזרה הביתה להביא את הקפיץ דיאפרגמה הישן שפירקתי ולמזלי לא זרקתי. לאחר פירוק של הקלאץ' לקחנו את שני הקפיצים (החדש של EBC והישן מקורי כנראה) שמנו אותם אחד ליד השני על השולחן וגילינו שהחדש הרבה יותר עבה מהישן וגם בעל זוית יותר חדה ממנו. זה המחיש למה קלאץ' היה קשה כמו בטון. הכל הורכב חזרה עם קפיץ הישן והטוב. בנוסף השרשרת שוחררה מעט, כי מתחתי יותר מידי כאשר החלפתי צלחת ברקס אחורית. בעיה של הילוך ראשון נפתרה לחלוטין. בעיה של ניוטרל עדיין קיימת למחצה, אם כי עדיין יש קושי מסויים למצוא את הניוטרל ברמזור, אבל לפחות עכשיו זה אפשרי! כנראה שהקלאץ' הזה של EBC מתאים לאופנוע מבחינת חריצים, אבל אין על רפידות מקוריות.
אחר כך הגעתי לשלב של תשלום ופה נזכרתי למה אני לא אוהב לפנות למוסך.))) אז זהו זה. ממשיך לרכב בתקווה שרפידות ישתפשפו קצת והעברה תהיה חלקה יותר.