שלום חברים, אני מתנצל על ההפרעה. יש משהו שרציתי לשאול אותכם לגבי רכישת אופנוע חדש, ויש עוד כמה דברים אחרים שאני צריך לדעת ולהבין בעניין, ועניינים דומים שקשורים לזה.
אז ככה, היו לי במהלך השנתיים שלוש האחרונות קרוב ל 30 אופנועים משומשים. מדובר בקטנועים, שכמעט כולם היו 125 סמק. חלקם בהתחלה היו 50 סמק וחשבתי שאסתפק בזה, אבל מהר מאוד הבנתי שהם מאוד חלשים ולא נוסעים מספיק טוב. לא קלטתי את זה באופן מלא רק אחרי בערך 10 אופנועי 50 סמק שהיו לי. בין היתר, היה אחד שנקרא דינק 50 ואהבתי את הצורה שלו מאוד, אבל הוא רק נראה יפה, ובפועל נוסע כמו צב. הרגשתי מגוחך בנסיעה איתו ועם 50 סמק אחרים. אחר כך היו לי עוד בערך 20-25 אופנועי 125 סמק, מכל הדגמים והמינים. חלקם נסעתי לתקופה ארוכה, חלקם ישבו אצלי ימים בודדים עד שמכרתי אותם. ועכשיו, אני שוקל רכישת אופנוע חדש 125. כשאני אומר "אופנוע" אני תמיד מתכוון לקטנועים אוטומטיים אז תסלחו לי ואל תתבלבלו עם משהו שיש לו הילוכים, כי זה ממש לא הכיוון. אז ככה, שקלתי גט 14 החדש, הסימפוני 125 החדש, ואולי אפילו אגיליטי סיטי 125 החדש שיצא. אני לא בקטע של גוי רייד כי הוא בכל מקום ואני לא רוצה משהו שהוא אוכל את כל השוק בלי מלח. אני רוצה משהו ש"מייחד" אותי יותר על הכביש. עכשיו, השאלה העיקרית היא האם אכן כדאי לרכוש אופנוע חדש? באמת, שאני לא סגור על העניין. מבחינת תקציב זה בהחלט אפשרי מבחינתי כי ראיתי שהוא עולה 11 אלף חדש מהניילונים. אבל האם זה כדאי? או שאולי עדיף לי לרכוש משהו שהוא "כמעט" חדש נניח מודל 2015 או 2014, ולהסתפק בזה. כלומר, הקטע של "חדש" זה שהוא ללא שריטה ויש עליו אחריות. אז אולי זה שווה לשלם קצת יותר בשביל זה? אני מתלבט בין זה לבין משהו שהוא קרוב לחדש כלומר מהשנתונים האחרונים. והכי חשוב לי משהו שיש לו שם, כלומר לא דיאלים או משהו כזה. כי דיאלים זה ממש חרא, והרגשתי את זה על בשרי כשהיה לי קטנוע אחד של דיאלים, ומרגישים שהם לא כלכך איכותיים.