תוצאות 1 עד 4 מ 4

אשכול: ייבוא ציוד רכיבה בטיסה מחו"ל (אמסטרדם\גרמניה)

צפייה משולבת

Member

ייבוא ציוד רכיבה בטיסה מחו"ל (אמסטרדם\גרמניה)

אהלן, אני וחבר מתכננים לנסוע מאמסטרדם לגרמניה במהלך חופשה(FC-MOTO במרחק שעתיים נסיעה) לקניית ציוד.
    מה הבעייתיות של הבאת הציוד לארץ בתוך מזוודה? כרגע הצפי הוא קסדה אחת בלבד, אבל ציוד מלא לשניים: מעילים, מגפיים, מכנסי רכיבה, כפפות.

לגבי הקסדה, אחד הרעיונות הוא לנסוע עם קסדה זולה(הנוכחית), להצהיר עליה ביציאה, ולחזור עם קסדה אחרת.
    אותי בעיקר מעניין נושא הביגוד. באופן כללי אין בעיה במכס עם בגדים, אבל מדובר בציוד מיגון לרכיבה, שאולי יש לו דין שונה. אני לא מצפה לעבור בדיקות מכס על המזוודה, אבל רוצה להבין את הדין בנושא קודם.

תודה

Senior Member הסמל האישי של moonshield
    בקיץ חזרתי מאמסטרדם עם מעיל נעליים וכפפות במזוודה בלי שום בעיה. אל תעשה דברים שיעלו את החשד של אנשי המכס (פאקטים של סיגריות, בקבוקי אלכוהול מהדיוטי, מסך טלוויזיה, מחרטה) ואתה אמור לעבור חלק במסלול הירוק.

Member
    מניסיון של לפני חודש
    טסתי רק עם מזוודה קטנה (למטוס)
    חזרתי משוויץ עם קסדה ומעיל (ביד)
    אין שום בעיה, רק תדאג להוריד מדבקות וכל מיני דברים שיסגירו שהקסדה והמעיל חדשים.
    בהצלחה

Sent from my ONE A2005 using Tapatalk

Senior Member
    ציטוט נכתב במקור על ידי naked צפיה בהודעה
    אהלן, אני וחבר מתכננים לנסוע מאמסטרדם לגרמניה במהלך חופשה(FC-MOTO במרחק שעתיים נסיעה) לקניית ציוד.
    מה הבעייתיות של הבאת הציוד לארץ בתוך מזוודה? כרגע הצפי הוא קסדה אחת בלבד, אבל ציוד מלא לשניים: מעילים, מגפיים, מכנסי רכיבה, כפפות.

לגבי הקסדה, אחד הרעיונות הוא לנסוע עם קסדה זולה(הנוכחית), להצהיר עליה ביציאה, ולחזור עם קסדה אחרת.
    אותי בעיקר מעניין נושא הביגוד. באופן כללי אין בעיה במכס עם בגדים, אבל מדובר בציוד מיגון לרכיבה, שאולי יש לו דין שונה. אני לא מצפה לעבור בדיקות מכס על המזוודה, אבל רוצה להבין את הדין בנושא קודם.

תודה
    עשיתי בדיוק את זה לפני חודש.
    נסעתי מאמסטרדם לאפסי מוטו.
    העצה הכי טובה היא שאתה יכול להזמין באתר ללא תשלום וככה הם דואגים שיהיה את מה שאתה מזמין בחנות כשאתה בא.
    זה נשמר לך לשבועיים