קטנוע הגלגלים הגדולים של הונדה עושה קאמבק לישראל בגרסה משופרת ומעודכנת; איכות והתנהגות מהטובות בקטנועים על חשבון מרחב מחיה ונפח אחסון.
מה אתם מעדיפים, ביצועים או פינוק?
http://fullgaz.co.il/?p=128382
![]()
קטנוע הגלגלים הגדולים של הונדה עושה קאמבק לישראל בגרסה משופרת ומעודכנת; איכות והתנהגות מהטובות בקטנועים על חשבון מרחב מחיה ונפח אחסון.
מה אתם מעדיפים, ביצועים או פינוק?
http://fullgaz.co.il/?p=128382
![]()
וסתם לשלם עוד 1200 לביטוח , היו עושים אותו 250 סמק לא עדיף גם ככה ההספק שלו נמוך.
רוכב כבר ארבע וחצי שנים על ה-300 הקודם. בהחלט שווה את ההפרש בביטוח (הבסיס להשוואה הוא האקסמקס שהיה לי לפניו). מעניין יהיה לרכב על החדש...
אני יודע שה300 הקודם הוא מחמל נפשך אבל מנסיון אישי איתו הוא פח זבל על גלגלים.
מנוע שמזכיר יותר 250 מאשר 300, והתנהגות מזעזעת בכביש בינעירוני (שהרי בגלל זה מלכתחילה קונים 300).
מקווה מאוד שהם שיפרו את הדגם החדש.
נ.ב.
ההתייחסות שלי היא בהשוואה מניסיון אישי מול רוב ה250 וה300/350 בשוק.
הבוורלי 350 יותר חזק, עם תא מטען גדול יותר... ונראה פי מליון יותר טוב.
לא רואה שום סיבה להעדיף את ההונדה כשהמחירים שלהם זהים.
Ducati Multistrada 1100
Alfa Guiletta 1.4 Manual
לא, לא בשביל הבינעירוני העדפתי את ה-300 על 250 - מה הקשר? שניהם נועדו בדיוק לאותן מטרות. רק שלעומת האקסמקס 250 ההונדה שוקל 10% פחות ומוציא 20% יותר הספק. שלא לדבר על ההבדל בולמים, בלמים והתנהגות כללית. בעיני ההתנהגות שלו יותר טובה מכל קטנוע עליו רכבתי, לא יודע למה אתה משווה. אבל מה שטוב לך...
מזמין אותך לראות את המצב של ההונדה בן ה4.5 שלי ולהשוות לכל קטנוע אחר בגיל הזה...
מה הקילומטראז' של הקטנוע שלך? ל-100 אלף הגיע כבר?
קטנוע איכותי ושמור לא אמור להגיע לזקנה ב- 4.5 שנים.
היה אצלי בעבודה בחור עם XEVO בן 6 עם קרוב ל-70 אלף ק"מ.
הייתה לו אולי בעיה אחת בזמן הזה, הקטנוע נראה ונשמע מעולה.
לזכותו של הבחור יאמר - הוא שמר על הקטנוע, טיפל היטב ולא קרע אותו.
אם הבוורלי יזדקן באותה צורה - קשה לי להאמין שלהונדה יהיה יתרון מוחץ בחזית הזאת.
Ducati Multistrada 1100
Alfa Guiletta 1.4 Manual
זוכרים את המבחן על סאן-יאנג CRUiSYM 300?
הנפח של הכלי כפי שצויין שם הוא 278.3 - שם המסקנה הייתה ללכת על ה- 250 סמ"ק שכן הנפח לא הצדיק את העליה בביטוח...
ונשאלת השאלה... הנפח של ה- הונדה SH300i דומה מאוד לסאן-יאנג פה זה כן מוצדק?
בסוף כלי רכב זה יותר ממספרים על הנייר...
עם הבברלי אני מצליח אכשהו להסתדר בינתיים בלי ארגז, ואני מאוד לא אוהב להרכיב ארגז על הכלים שלי.
הSH300 אמנם מסתדר עם קדסה אחת במושב, אבל זהו זה, למעיל או תיק קטן לא יהיה מקום, זה קצת מבאס, וכנראה שרוב האנשים יאלצו להתקין ארגז, ופתאום זה קצת פוגם בהתנהגות ובהשכבות ובכיף, אמנם לא בהרבה, אבל זה גם משהו לקחת בחשבון... בכביש משובש ובאמפרים, ארגז מקפצץ מאחורה זה מעצבן מאוד.
מעבר לעניין הזה, אני יכול להגיד שהSH 125 (לא מהדגם האחרון) זה הקטנוע הכי טוב שהיה לי, יצירת מופת יפנית, יציב, זריז, מנוע חזק בטירוף עם מצערת והזרקה מאוד חלקים ומדויקים, כיף להרכיב עליו, חסכוני...
אז אחרי כל זה הSH300 גם ידוע בכל הדברים האלה, רק עם כוח כפול... והוא קרוב מאוד למימדים של ה125.
אני חושב שעד שלא רוכבים עליו, אי אפשר לדבר, אני עשיתי בזמנו נסיעות מבחן על מספר כלים, כולל הXCITY 250, וכולל גי'לרה ראנר כו'... וכשעליתי על ההונדה תוך דקה אמרתי לעצמי שאני לוקח אותו, לא היה ספק.
כרגיל עם הונדה, המחיר לא מספיק אטרקטיבי... ב30 אלף אולי הוא היה מתחיל למכור יפה.