שרשורי סרק - האם זה כל כך מעניין לפתוח אותם, או שזהו שלב סופני של כישלון בחיים האמיתיים?
מה בעצם מאחורי כל הקטע?
האם אכן משהו מיוחד בשרשורי סרק?
הפופולריות והמהומה שסובבת את הכלי הנ"ל מאוד לא מסתדרת לי. אני יודע שזה כלי פופולרי ומוצלח מאוד, מהרבה בחינות. אבל אם אנחנו נכנסים לדברים הטכניים והמכניים - לא מתגלה כאן שום דבר יוצא דופן.
יש הרבה קטנועים ב 125 סמק שהם אפילו קצת יותר טובים ממנו, ועדיין הגוי רייד לא מפסיק להימכר כאן בארץ ובכמויות אדירות.
אני באמת, אבל באמת לא מבין למה כלכך אוהבים אותו?
הכלי אכן מרשים מבחינות מסוימות אבל הפופולריות נהפכה למוגזמת. מוכרים אותו אפילו מעל המחירון ועדיין אנשים מוכנים לשלם.
אני רוצה לעשות סדר בעניינים - האם מדובר אכן בכלי מהפכני, או רק כזה שנותן תדמית כזו ובפועל מדובר רק בכלי שפשוט צבר פופולריות מסיבה גנרית?
כלומר - בחור אחד שמע על גוי רייד והמליץ אותו לחבריו, והחבר שלו המליץ, והוא המליץ גם, וכן הלאה. כלומר, הכלי לא בהכרח פופולרי בגלל היותו אכן כלי טוב אלא מסיבות של תדמית ושיווקיות.
מה בעצם מאחורי כל הקטע?
האם אכן משהו מיוחד בכלי?
שרשורי סרק - האם זה כל כך מעניין לפתוח אותם, או שזהו שלב סופני של כישלון בחיים האמיתיים?
מה בעצם מאחורי כל הקטע?
האם אכן משהו מיוחד בשרשורי סרק?
Ducati Multistrada 1100
Alfa Guiletta 1.4 Manual
א. אתה צודק! אין בג'וירייד שום יתרון או מעלה והוא בפירוש נחות דינאמית מקטנועים אחרים באותו נפח.
ב. לסיבה קוראים 'תופעת העדר' והיא רווחת בארצנו (מאזדה 3, מכיר?)
ג. אם יורשה לי, אולי נסיט את הדיון בשמינית הליטר לספסימנטים מעניינים יותר בקטגוריה...
מה דעתך על סוזוקי VANVAN?
ועל הונדה XR או ימאהה WR?
...אם כבר...
יחי המלך המומנט
גילוי נאות ולכבוד_הוא_לי: חבר מערכת מוטו
את האמת אפשר להבין למה, כבודו במקומו מונח.
נסעתי כל מיני קטנועים הג'וירייד באמת מין פשרה באמצע להכל מהכל.
יש תא מטען נכבד,כסא נוח יותר ממובי למשל, גלגלים בקוטר סביר, לא כבד מדי, משקף מעולה,יש מדרס שטוח יש 200 סמ"ק.. להמשיך?
אין בזה יותר מאנשים שקונים כי תופעת העדר גוברת עליהם, אסביר מדוע, אני רוכב על הכלי הזה כשנה במקום עבודתי, יש כל כך הרבה תקלות שכבר נמאס, הקטנוע גמע 6 אלף החלפתי פעמיים ברקסים, היו וברציות ממש מורגשות בתחילת נסיעה שמנוע קר, אחר כך נזילות, ודובר על ה200 סמ"ק שגם לא מהיר כלל על 100 קמ"ש כבר כמעט באדום, ולא עובר את ה100 כי אני מנסה לשמור על הכלי, אה וטיפולים נו באמת כל 3 אלף? בואו תשאירו אותו במוסך וזהו, יש כלים הרבה יותר כמו הדיאלים s3 שהוא כלי נפלא רק סטיגמות הרגו אותו, שבת שלום.
Sent from my SM-A520F using Tapatalk
כלי שמשול למשפחתומטית בדמות קורולה או מזדה 3 לישראלי הממוצע והבינוני ששייך לעדר וקונה את מה שנראה כתמורה הכי טובה של שקל לקילו.
הספיקה לי דקת רכיבה על הזוועה הזאת כשרכבתי בזמנו על האיקסמקס...
Tracer 900
כן אבל לא כולם עשירים.
בין דלי התקציב שרק רוצים לעבוד בנוחות(לא מובי) או להתנייד ללימודים.
קטנוע יחסית אמין ונותן אחלה תמורה למחיר וזה קטנוע ממש נוח יחסית ל 125.
טיפולים לא יקרים וזמינים.
אני לא יודע איפה אתה רואה שהם נמכרים מעל המחירון אבל חברים קרובים שבעבר קנו את הכלי והלכתי איתם לסגור את העסקה,בפועל מה שמבקשים זה לא באמת מה שמקבלים.
בוא נגיד ככה,תמיד זה מתחת למחירון או מחירון אם הקטנוע ממש שמור ואין איזה ילד ערס ששבר אותו אבל גם זה בדרך כלל מתחת למחירון.
מובי זה לא קטנוע,מובי זה אל.
לדעתי כלי העדר ולא יותר מכך, יש טובים יותר, אישית אני בכלל מעדיף אופנוע אבל במידה והייתי מחפש קטנוע אז ללא ספק x evo
Sent from my SM-A520F using Tapatalk
הנה שוב.. מעדיף אופנוע.
דיברו על גו'יירייד נטו.
אני מעדיף הונדה גולד וינג 1600.
כלי פשוט מעפאאפפן.. לא יודע איך אנשים יכולים לרכב על השעמום אפור עכבר הזה.