מעניין, גם אני הייתי מוכן תמורת תשלום סמלי לשטוף עם גרניק במקום מסודר.
ראיתי ביוון שיש שטיפה עצמית שתמורת יורו מקבלים זמן עבודה עם גרניק או שואב, העסק עובד נפלא שם.
ולגביי השכנים, שיחפשו.. או אתה יכול להוסיף להם 10ש"ח בועד.
היי,
ברשותי קטנוע שאני מעוניין לשטוף.
להשתמש במים של הבניין קצת בעיה כיוון שהשכנים מתלוננים ובלה בלה בלה...
לרדת עם דליים נראה לי מסובך.
האם יש מקום שבו אוכל לשלם לשטיפה?
או אולי מקום שישמח להשאיל (בתשלום) גרניק + פינה לשטיפה ואבצע את הניקוי בעצמי.
מעניין, גם אני הייתי מוכן תמורת תשלום סמלי לשטוף עם גרניק במקום מסודר.
ראיתי ביוון שיש שטיפה עצמית שתמורת יורו מקבלים זמן עבודה עם גרניק או שואב, העסק עובד נפלא שם.
ולגביי השכנים, שיחפשו.. או אתה יכול להוסיף להם 10ש"ח בועד.
יורד עם דליים? מה אתה שוטף 3 גולדווינגס?
יורד עם דלי, סבון יעודי, ותקנה גם ג'ילדה, ויש אחלה חומר של מוטול שנקרא WASH AND WAX
אני מעביר סיבוב אחד של צינור מים, בדיוק 3 דקות, אחר כך דלי עם סבון וספוג, לא סקוץ'! ספוג יעודי, שוטף תסבון עם הצינור מים, בדיוק עוד דקה,
מייבש עם הג'ילדה, מעביר סיבוב של הספריי הנ''ל של מוטול, מנגב עם חולצה 100% כותנה.
נראה פצצה, לי זה מספיק.
לגבי הגאנטים, לפני מעבר ראשוני עם הצינור מים - אני מתיז חומר יעודי על הגאנטים ועובר עם מברשת.
כל העסק, חצי שעה גג...
בהצלחה.
זה בדיוק מה שרציתי למנוע, ירידה עם דליים.
חשבתי שאולי יש מקום שמאפשר שטיפה אופנוע.
אני גם יורד עם דלי בלי בעיה. יש מקומות לשטיפה עצמית, אני מכיר אחד באזור התעשייה בכפר סבא. מאיפה אתה? בלי המידע הזה איך נעזור לך? והכותרת הכללית והלא מושקעת לא עוזרת - ערכתי.
אני די בטוח שיש אחד גם ביציאה מהרצליה מול קניון שבעת הכוכבים.
יש מכונה ששוטפת בקיטור עדין זה בסדר להשתמש עם אחת כזאת?
אני אישית מנקה רק בצורה יבשה. עם צינור - מים יכולים להכנס לאגזוז או למערכות, להוריד גריז וכו'.
אני מנקה עם ספריי מיוחד להברקת פלסטיקה עם מטלית מיקרופייבר את הפלסטיקה והמיכל, את המנוע והג'נטים (מטליות מסויימות לחלקים מסויימים). מרסס עם ספריי סיליקון את חלקי הפלסטיק, ידיות, לוח שעונים וכו' כדי להפחית בלאי מהשמש. בחורף - עובר גם עם WD40 על השלדה וכל חלקי המתכת למניעת חלודה ואז מרסס עם הסיליקון.
שרשרת - מנקה עם דגריזר מיוחד וייעודי של putoline, מוריד בעדינות עם צינור גינה, מייבש ומשמן.
אתה לא מנקה, אתה מורח את החול והאבק ושורט את הצבע יותר מאשר עם צינור. גריז טוב שירד עם הזמן, זה נותן סיבה למרוח גריז חדש ונקי מידי פעם.
יש באזור תעשייה כפר סבא :
10ש"ח 2.5 דקות
גרניק מים, אקדח סבון, ומים רגילים