שלום חברים
ביום הגשם הזה התנסתי לראשונה במעיל Outback 2 של רויט שרכשתי לאחרונה במיוחד לחורף.
רכבתי רק עם השכבה העליונה, ללא שתי השכבות הפנימיות.
כשהגעתי הביתה, כל החולצה שלי (כולל הגופיה למטה) כולל הזרועות, היו ספוגות מים לחלוטין. (ממש כאילו טבלתי את חולצה בדלי מים) רק הגב היה יבש ואני זוקף את זה לטובת מגן הגב...
ככל הידוע לי, השכבה העליונה אמורה להיות בלתי חדירה למים.
האם אני טועה? האם השכבה העליונה לא אמורה להגן מגשם והפנימית מגנה מרוח וקור?
תעדכן בבקשה אם המעיל שרד גשם גם אחרי הוספת השכבות.
Honda Forza 750
בן 38, רוכב על אופנועים 22 שנה כבר, והוגה מטבע הלשון 'ילד A1'
אל תשכח לשים את השכבה השניה מעל המכנס ומעל הכפפות
Sent from my PRO 6 using Tapatalk
Si fractum non sit, noli id reficere
adversus solem ne loquitor
אפרופו אטימות למים, קניתי בגרמניה את חליפת הגשם של HELD אין שום מקום להשוות לכל חליפה
שהייתה לי עד היום, באוסטריה רכיבה של שעה וחצי בגשם שוטף, לא חדרה טיפה, והיום בארץ, גשם
זלעפות, בפנים חם ונעים, יתרון נוסף הצוואר של החליפה מבד נעים ומחמם. קנייה טובה!
פעם, האופנועים היו מברזל והרוכבים מפלדה!
קיצר - RTFM:
Read
The
Fucking
Manual
זה בטח כתוב בחוברת הקטנה שמצורפת למעיל עם תאור כל שכבה מה מטרתה
........................................ KKK-BITCH
......................... We Ride Together, We DIE Together
... Respect Your Bike & All Others that Ride the Same Kind of Beast
אפשר קישור לדגם ?
החליפה שלי (לרט 2 חלקים פשוטה) החזירה את נשמתה לבורא אתמול (דווקא אתמול..) - מחפש יורשת ראויה..
אולי זה ?
https://shop.held.de/en/ladies/cloth...06910-00.58.XS
נערך לאחרונה על ידי dudybou; 25-12-2017 בשעה 10:55.
x-max 250 2013 -> nc700x 2012
אל תתן לעולם לשנות את החיוך שלך, תגרום לחיוך שלך לשנות את העולם !
הבוקר שמתי את השכבה הפנימית נגד מים (אגב יש עוד שכבה - שלישית, נגד קור רב. היא ממש כמו פוך). אך לצערי (עד כמה שמוזר לומר זאת) הגשם השוטף בבוקר הפסיק לרדת 10 ד' לפני שיצאתי מהבית ועד שהגעתי לעבודה לא ירדה טיפה. כך שטרם יצא לי לנסות בגשם שוטף.
בהחלט.. זה מה שעשיתי. למעיל יש פטנט של רוכסן בקצה השרוול שמאפשר לעשות את זה בקלות.
מה אומר ומה אגיד.. צודק.![]()
מחזק את השושנים, מעיל החורף שלי מתוצרת הלד מגיע עם ממברנה שמחוברת למעיל (לא פריקה), ועד הבוקר נסעתי בלי הביטנה המחממת והגעתי יבש לחלוטין (נתעלם שניה מזה ששכחתי לקחת מכנסי חלפס...). אתמול בערב כן הרגשתי קצת קור בשרוולים כתוצאה מהשילוב של גשם אינטנסיבי +רוח+רכיבה מהירה+חולצה קצרה ולכן היום כבר הייתי עם הביטנה, מנגד היום לא ירד עלי גשם...