אהלן חברים.
אולי מוקדם מדי לשאול את השאלה אבל אשאל בכל מקרה. בקיץ הקרוב אני כנראה אשבית את העז לחודש וקצת בשביל פרוייקט שרציתי הרבה זמן לעשות. היות ואני אצטרך להתנייד איכשהו ואין לי רשיון רכב (אל תציעו גם את האופציה הזו) - אצטרך בזמן זה לרכוש כלי דו"ג פשוט ואמין לתקופה קצרה, שאוכל למכור לאחר תום הפרוייקט המהירות וללא ספיגת ירידת ערך משמעותית (אם בכלל).

הדרישות (בגדול) הן כלי עירוני עם גיחות קצרות מחוץ לעיר (7 ק"מ לכיוון), האידיאל הוא גם שיוכל לנסוע 20-30 ק"מ לכיוון בכביש המהיר מבלי "לקרוע" אותו פעם באף פעם, אבל זה לא קריטי.
הדגש הוא אמינות. אני לא מחפש הרפתקה כלכלית, מחפש כלי שאוכל לקנות, לנסוע לעבודה ולרכבת ואם יתאפשר אז גם לערים השכנות לבקר חברים, עם סחירות גבוהה על מנת שלא להתקע עמו אחר כך ולחפש קונים במשך חודשים.

העדיפות היא כמובן אופנוע אבל ריאליסטית סביר להניח שמדובר בקטנוע. מעדיף גלגלים גדולים (רכבתי על קומביז עם גלגלים קטנים והוא הרגיש מאוד לא יציב, בייחוד בהתחשב בזה שאני 1.88).
האינובה של הונדה קורץ לי אבל אני לא יודע מה השוק שלו. באמת שאינני מבין דבר בקטנועים היות והם פשוט לא מעניינים אותי לכן אבקש את עזרתכם. התקציב - נמוך ככל האפשר. יש ב-3000? אקח את זה, רק שלא יתפרק לי במהלך החודש. באמת שאם לא היה מדובר בקצת בין-עירוני אז גם 50 סמ"ק היה תקף.

תודה מראש על העזרה!