לאופנוע שלי ביטוח ישיר דורש קשירה בשרשרת בכל פעם שהאופנוע אינו בתנועה, לא ניתן לוותר על הדרישה גם בתשלום נוסף ואפילו שיש גם מנעול דיסק.
אצל יובל בר עבור אותו כלי חובת הקשירה היא רק ללילה או בעצירות מעל שעתיים, אבל הביטוח המקיף יקר בכ-15%.
כל אחד עושה את השיקול שלו.
יש לי גם פוינטר אבל זה רק בגלל שזו דרישת ביטוח, אני לא בונה עליו. במיוחד לאור העובדה שבפוינטר המוקד לא פועל בעצמו אלא תלוי בכך שאני אדווח על גניבה על-סמך התרעות שמגיעות לטלפון. אני יוצא מנקודת הנחה שאם ירצו יצליחו לגנוב את האופנוע, אני בונה על ההחזר מחברת הביטוח לקנות חדש.
[QUOTE=Delirious1989;116357]חובת קשירה בעצירות מעל שעתיים נשמע לי כמו מלכודת ביטוח, חובת ההוכחה על הלקוח שהכלי עמד פחות משעתיים.
במקרה שלי זה לא בעיה כי יש LOG של כל הנעילות והפתיחות של האזעקה עם האיטורן.
לדעתי זה כל אופנוע לגופו, היה לי CB500 שנת 2016, ביטוח ישיר מקיף רצו רק שרשרת 10 מ"מ ומערכת אזעקה עם ביפר, אופנוע חדש וגדול יותר רוצים שרשרת 12 מ"מ וגם אזעקה עם מוקד 24 שעות. בשני המקרים הקשירה עם שרשרת זה אם עוזבים את הכלי ליותר משעתיים. עצירות קצרות אפשר רק עם מנעול דיסק.
בכל מקרה לדעתי עדיף ביטוח מקיף, אפילו מזעקה אחרונה, הפיצוי שלהם זה לפי שמאי שלהם, אם הנזק לקלי פחות מ50%, מחזירים לך את הכלי וזהו, אם לא מצאו, אחרי 30 יום תקבל את הפיצוי שנקבע בחוזה. ורק תקח מקרה של חודש "שמח" בשטחים ונגנבו 20-30 כלים באותו חודש ולא נמצאו, מאיפה הוא ייקח כזה הון להחזיר לכולום את הכסף, הוא לא חברת ביטוח שמבוטחת בחברת ביטוח אחרת גם....
גם אצלי בדרישות לביטוח מקיף זה איתורן ונעילת כידון(Cb500x 2017).
אני מבוטח אצל אודי דגן.
Crf250l באיילון דרך אודי דגן 1300 ש"ח למקיף מצומצם עם חובת קשירה רק בלילה + מנעול דיסק תמיד.
F700gs בביטוח ישיר, חובת קשירה (גם ביום) + אזעקה עם ביפר 3,050 למקיף מלא. למיטב זכרוני אצל אודי דגן היה ניתן להתקין איתוראן במקום הקשירה אך המחיר היה גבוה בכ-1,000 ש"ח.