עמוד 2 מתוך 2 ראשוןראשון 12
תוצאות 16 עד 22 מ 22

אשכול: ביטוח מקוף או איתוראן

Member
    לאופנוע שלי ביטוח ישיר דורש קשירה בשרשרת בכל פעם שהאופנוע אינו בתנועה, לא ניתן לוותר על הדרישה גם בתשלום נוסף ואפילו שיש גם מנעול דיסק.
    אצל יובל בר עבור אותו כלי חובת הקשירה היא רק ללילה או בעצירות מעל שעתיים, אבל הביטוח המקיף יקר בכ-15%.
    כל אחד עושה את השיקול שלו.
    יש לי גם פוינטר אבל זה רק בגלל שזו דרישת ביטוח, אני לא בונה עליו. במיוחד לאור העובדה שבפוינטר המוקד לא פועל בעצמו אלא תלוי בכך שאני אדווח על גניבה על-סמך התרעות שמגיעות לטלפון. אני יוצא מנקודת הנחה שאם ירצו יצליחו לגנוב את האופנוע, אני בונה על ההחזר מחברת הביטוח לקנות חדש.

Member
    ציטוט נכתב במקור על ידי קיפיבןקיפוד צפיה בהודעה
    הייתי שמח בהחלט לשמוע גם היכן אתה מבטח בלי צורך בקשירה.
    עלות, חדש או משומש, כיסוי מלא, האם יש קשר לסוג האופנוע / וותק ברשיון?
    אודי דגן. עולה כ-2900 ש"ח. זה מקיף גניבה בלבד (כמובן שאפשר להוסיף למקיף מלא). האופנוע שנת 2016 (לא חדש).

Member
    לדעתי זה כל אופנוע לגופו, היה לי CB500 שנת 2016, ביטוח ישיר מקיף רצו רק שרשרת 10 מ"מ ומערכת אזעקה עם ביפר, אופנוע חדש וגדול יותר רוצים שרשרת 12 מ"מ וגם אזעקה עם מוקד 24 שעות. בשני המקרים הקשירה עם שרשרת זה אם עוזבים את הכלי ליותר משעתיים. עצירות קצרות אפשר רק עם מנעול דיסק.

בכל מקרה לדעתי עדיף ביטוח מקיף, אפילו מזעקה אחרונה, הפיצוי שלהם זה לפי שמאי שלהם, אם הנזק לקלי פחות מ50%, מחזירים לך את הכלי וזהו, אם לא מצאו, אחרי 30 יום תקבל את הפיצוי שנקבע בחוזה. ורק תקח מקרה של חודש "שמח" בשטחים ונגנבו 20-30 כלים באותו חודש ולא נמצאו, מאיפה הוא ייקח כזה הון להחזיר לכולום את הכסף, הוא לא חברת ביטוח שמבוטחת בחברת ביטוח אחרת גם....

ציטוט נכתב במקור על ידי airwolf צפיה בהודעה
    לאופנוע שלי ביטוח ישיר דורש קשירה בשרשרת בכל פעם שהאופנוע אינו בתנועה, לא ניתן לוותר על הדרישה גם בתשלום נוסף ואפילו שיש גם מנעול דיסק.
    אצל יובל בר עבור אותו כלי חובת הקשירה היא רק ללילה או בעצירות מעל שעתיים, אבל הביטוח המקיף יקר בכ-15%.
    כל אחד עושה את השיקול שלו.
    יש לי גם פוינטר אבל זה רק בגלל שזו דרישת ביטוח, אני לא בונה עליו. במיוחד לאור העובדה שבפוינטר המוקד לא פועל בעצמו אלא תלוי בכך שאני אדווח על גניבה על-סמך התרעות שמגיעות לטלפון. אני יוצא מנקודת הנחה שאם ירצו יצליחו לגנוב את האופנוע, אני בונה על ההחזר מחברת הביטוח לקנות חדש.
    חובת קשירה בעצירות מעל שעתיים נשמע לי כמו מלכודת ביטוח, חובת ההוכחה על הלקוח שהכלי עמד פחות משעתיים.

Sent from my T5 using Tapatalk

Member
    [QUOTE=Delirious1989;116357]חובת קשירה בעצירות מעל שעתיים נשמע לי כמו מלכודת ביטוח, חובת ההוכחה על הלקוח שהכלי עמד פחות משעתיים.

במקרה שלי זה לא בעיה כי יש LOG של כל הנעילות והפתיחות של האזעקה עם האיטורן.

Member
    גם אצלי בדרישות לביטוח מקיף זה איתורן ונעילת כידון(Cb500x 2017).
    אני מבוטח אצל אודי דגן.

Senior Member הסמל האישי של AsafA
    Crf250l באיילון דרך אודי דגן 1300 ש"ח למקיף מצומצם עם חובת קשירה רק בלילה + מנעול דיסק תמיד.

F700gs בביטוח ישיר, חובת קשירה (גם ביום) + אזעקה עם ביפר 3,050 למקיף מלא. למיטב זכרוני אצל אודי דגן היה ניתן להתקין איתוראן במקום הקשירה אך המחיר היה גבוה בכ-1,000 ש"ח.